Ολυμπιακός : Νέος χρόνος, ώρα για δουλειά!

Ολυμπιακός : Νέος χρόνος, ώρα για δουλειά!

Το επιτελείο που χειρίζεται τις μεταγραφές του Ολυμπιακού θα πρέπει να δράσει άμεσα και στο «πάρε» και το «δώσε»!

Έως ότου «μιλήσει» ο Ολυμπιακός για το ζήτημα του προπονητή δεν μπορούμε να επιχειρήσουμε κάποια προσέγγιση, καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και δεν είναι υπεύθυνο να στηριχτούμε μόνο στο ρεπορτάζ των  Καταλανών!

Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμη αρκετή δουλειά στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς και τυπικά μπήκαμε πλέον στον Γενάρη. Μέχρι τώρα έχει προκύψει η «πρώτη δόση» της εκκαθάρισης, με την αποπομπή των Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς και Μπεν, όμως περιμένουμε και τη… δεύτερη.

Ο Εμενίκε προφανώς και βρίσκεται εδώ και καιρό και μάλιστα… εθελοντικά, στη λίστα των αποχωρήσεων, όμως μέχρι να αλλάξει ομάδα ίσως να προκύψουν ακόμη αρκετά «τεύχη». Στην άμυνα επίσης υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες αφού μπορεί να αποκτήθηκε ο Χατζισαφί για την αριστερή πλευρά, αλλά τι θα γίνει με τη δεξιά; Θα μείνει ο Φιγκέιρας ή θα αποχωρήσει κι αυτός με σκοπό να έρθει ο Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης;

Και στο κέντρο της οπισθοφύλακας θα φύγουν και ο Βούκοβιτς και ο Μποτία; Και θα έρθει μόνον ο Πασαλίδης ή θα γίνει κι άλλη κίνηση, από τη στιγμή που ο Μαυροπάνος πάει όπως όλα δείχνουν στο εξωτερικό;  Υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα ενώ για την επίθεση δεν έχει ξεκινήσει καν η διαδικασία.

Βεβαίως και στην κορυφή ο Ολυμπιακός μπορεί να καλυφθεί με τους Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς, καθώς ο Εμενίκε και ο Μπεν ήταν σαν να μην υπήρχαν μετά το πρώτο ματς της σεζόν με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αλλά για την άκρη υπάρχει ανάγκη.  

Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται τους εξτρέμ που θα τους δώσουν «μεγάλο γήπεδο» για να δημιουργήσουν, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Μάριν που ήταν ίσως ο κορυφαίος στα τελευταία παιχνίδια του 2017, δεν είναι παίκτης γραμμής αλλά παίζει από ανάγκη στην αριστερή πτέρυγα για να χωρέσει στην ενδεκάδα και ο Φορτούνης.

Κι εδώ μπορεί να μας προκύψει η αποχώρηση του Σεμπά, καθώς όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός δεν έχει να περιμένει πολλά από τον Βραζιλιάνο κι ίσως τώρα να επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά το νόμο της μπάλας, σύμφωνα με τον οποίο τον (κάθε) παίκτη αν δεν τον δώσεις στην ώρα του, όπως θα μπορούσε να γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι, μετά την περσινή εντυπωσιακή του παρουσία, τότε απλά θα το… μετανιώσεις.

Με αυτά τα δεδομένα είναι σαφές ότι σε αυτόν τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου το επιτελείο του Ολυμπιακού που ασχολείται με τις μεταγραφές θα έχει πολλή δουλειά. Και για το «πάρε» αλλά και για το «δώσει».  Το ξεκίνημα από αγωνιστικής πλευράς θεωρείται «ήπιας προσαρμογής», όμως όλα ή τα περισσότερα θα πρέπει να έχουν γίνει  πολύ νωρίτερα από το ραντεβού με την ΑΕΚ, στις αρχές του Φλεβάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ