Κοίτα ποιοι μιλάνε…

Κοίτα ποιοι μιλάνε…

Οι «αγαπητικοί» του Κοντονή, τα «συνεταιράκια» της… εξυγίανσης που θέλουν να κρατήσουν «δεμένη» την ΕΠΟ με τους βλαχοδήμαρχους και ο εύκολος στόχος που τους αβαντάρει!

Να, λοιπόν που τα «συνεταιράκια» της… εξυγίανσης ξαναέσμιξαν! Να, που μαζί πλέον δουλεύουν ξανά προς τον κοινό τους στόχο. Να «χτυπήσουν» με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό. Ο κάθε ένας μόνος του άλλωστε δεν μπορεί, όλοι μαζί πάνε μήπως και…

Αυτοί λοιπόν που κατέλυσαν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέρνοντας την πιο σκοτεινή και ντροπιαστική περίοδο είδαν πως ότι και να κάνουν ο Ολυμπιακός όχι απλά μένει όρθιος, αλλά τους «καρπαζώνει» κιόλας! Και επιστρέφει άρχοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κόντρα σε όλα! Με την «δική τους» ΕΠΟ, με την «δική τους» ΚΕΔ (σ.σ. τι γίνεται παιδιά με το mail;), με την «δική τους» Κυβέρνηση, με τους «δικούς τους» στην ΟΥΕΦΑ, με όλα «δικά τους», βλέπουν ξανά την πλάτη του Ολυμπιακού.

Με τους υπαλλήλους της προπαγάνδας τους να λυσσάνε προς την κατεύθυνση που επιθυμεί το αφεντικό, που στην προκειμένη περίπτωση είναι τρία σε ένα! Εντυπωσιακό αλλά συμβαίνει… «αντικειμενικά» πάντα. Το τι βεβαίως κάνουν οι υπάλληλοι της… εξυγίανσης είναι το λιγότερο. Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι.

Το θράσος της «τρόικας» όμως είναι απύθμενο! Με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης να πάει τις εκλογές στις Ομοσπονδίες το φθινόπωρο, άρα και της «δικιάς τους» ΕΠΟ, άρχισαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ από κοντά το «πυρ ομαδόν».

Όχι στον Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση του που πήρε την απόφαση. Δεν τους παίρνει εκεί, για ευνόητους λόγους.

Τον εύκολο στόχο επιλέγουν όλοι, τον Αυγενάκη. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού που τους έχει και στα ώπα-ώπα!

Αβάντα κάνει στους «εξυγιαντές» ο Αυγενάκης, πρώτος – πρώτος βγήκε και αμφισβήτησε την απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ που έσωσε η Κυβέρνηση με «ντροπολογία». Όλα καλά με το γήπεδο της ΑΕΚ με τον Αυγενάκη να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κυλήσει ομαλά η διαδικασία της ανέγερσης της «Αγιας Σοφιάς».

Και όμως η απόφαση για την ΕΠΟ ήρθε να «στραβώσει» τα «συνεταιράκια» της… εξυγίανσης που τα είχαν προφανώς όλα υπολογισμένα. Η ΑΕΚ είχε τα κουκιά στους «βλαχοδήμαρχους», ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπο για συναίνεση, ο ΠΑΟ έχει γίνει… ουρά του ΠΑΟΚ, έτοιμα τα είχαν για να κρατήσουν «δεμένο» το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις εκλογές τέλη Ιουνίου. Μπας και μπορέσουν με τον… τρόπο τους, να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή.

Και ήρθε η Κυβέρνηση και έκανε το αυτονόητο από την στιγμή που η ΟΥΕΦΑ δεν έχει δώσει ακόμη τις κατευθύνσεις βάσει του μνημονίου που συμφωνήθηκε. Με την περίπτωση να αλλάξει επιτέλους αυτή η παρωδία με τους βλαχοδήμαρχους των ΕΠΣ και τις… βόλτες διάφορων κατά την διάρκεια των ψηφοφοριών, να είναι ανοικτή, και να τρομάζει αυτούς που θέλουν να κρατήσουν δέσμιο το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Τους «αγαπητικούς» του Κοντονή, του προκάτοχου του Αυγενάκη. Της… Υπουργάρας όπως έλεγε ο Μελισσανίδης. Και πώς να μην ήταν Υπουργάρα για την ΑΕΚ αφού έναν τελικό Κυπέλλου τον πήγε ένα μήνα μετά με τον Ολυμπιακό να είναι όλο αυτό το διάστημα σε αγωνιστική αδράνεια, επιλέγοντας κιόλας τον διαιτητή και τους βοηθούς που ήθελε η ΑΕΚ;

Του Κοντονή, του Βασιλειάδη και του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε ότι μπορούσε για να πάρει επιτέλους ένα πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του αγαπημένου τους, Ιβάν. Αυτό των… Πρεσπών όπως κάποιοι το χαρακτήρισαν. Σίγουρα όμως το πολυιδιοκτησιακό και άκρως παράνομο πρωτάθλημα από την στιγμή που υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίων!

Τα «συνεταιράκια» λοιπόν είδαν να τους χαλάει την… μανέστρα η Κυβέρνηση και η απόφαση για να πάνε οι εκλογές της ΕΠΟ το φθινόπωρο. Και άρχισαν τα «πυροβολητά» αφού είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να γίνεται ότι θέλουν, όπως θέλουν και όποτε θέλουν.

Λέτε να βρει κανέναν τρόπο ο Μητσοτάκης (και να το φορτώσουν πάλι στον Αυγενάκη) να διευρύνει την εκλογική βάση των 69 ελεγχόμενων της ΕΠΟ; Λέτε να συμβεί τίποτα στις συζητήσεις με την ΟΥΕΦΑ (που τα ξέρει όλα και δεν τα ευλογεί -θυμάστε που ο Μελισσανίδης στη συνάντηση των Big-4 την είχε πει στον Λάκοβιτς ρωτώντας τον αν εκεί κάνουν εκλογές με παπά;) και μετά από μερικές μήνες οι 69 να γίνουν 690 ή 6.900; Πολύ κλάμα θα πέσει τότε, οπότε λυσσάνε τώρα και γαυγίζουν μπας και φοβηθεί ο Αυγενάκης και το Μαξίμου.

Το 100-0 όμως τελείωσε για αυτούς όπως και τα… τραπεζώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ