Πως να αρνηθεί ένας 18χρονος την προπόνηση με τον Λουκάκου;

Πως να αρνηθεί ένας 18χρονος την προπόνηση με τον Λουκάκου;

Πολλοί λένε πως ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν πρόλαβε να... ψηθεί και ίσως κάνει λάθος που τολμά το εξωτερικό. Το ρίσκο του, όμως, αξίζει τον κόπο.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πρόλαβε να κάνει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είχε ακόμα μία, ολιγόλεπτη, σε αδιάφορο ματς Κυπέλλου. Σε αυτή τη μία συμμετοχή είχε ένα γκολ και μία ασίστ. Λίγα λεπτά μετά δήλωνε στην κάμερα της NOVA ότι ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά του, ότι μεγάλωσε σε αυτόν, ότι έχει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στην ομάδα.

Υπάρχουν πολλές φωνές για τους χειρισμούς του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του νεαρού. Όμως η πραγματικότητα είναι πως οι πράσινοι σε τούτη την περίπτωση δεν έκαναν λάθη. Έδειξαν στον παίκτη πόσο τον θέλουν, όταν του έκαναν πρόταση που ξεπερνούσε κατά πολύ την προσφορά του. Παίκτης της μίας συμμετοχής είχε στα χέρια του πρόταση που ξεπερνούσε τα 350.000 ευρώ για τρία χρόνια, σε έναν Παναθηναϊκό που έδινε περίπου τα ίδια στον… ψημένο Μπουζούκη και λίγο περισσότερα στον κομβικό Χατζηγιοβάνη.

Ο Αλαφούζος θέλησε να ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση, προφανώς για να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά. Αντιλήφθηκαν στον Παναθηναϊκό, ίσως βλέποντας και τον ντόρο που κάνει ο μικρός στα καλύτερα ποδοσφαιρικά μάτια των ξένων σκάουτερς, ότι εδώ υπάρχει… χρυσάφι. Αλλά όλες τους οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό, όχι γιατί λάθεψαν οι πράσινοι, αλλά γιατί ο Βαγιαννίδης είχε πάρει την απόφασή του εδώ και καιρό. Και ας άφησε το θέμα να… σέρνεται έως τώρα.

Είναι δύσκολο να τιθασεύσεις το μυαλό ενός 18χρονου παιδιού, όταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούει άνθρωπο της Ίντερ να του μιλάει με κολακευτικά σχόλια. Είναι σχεδόν απίθανο να τον κάνεις να πιστέψει πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα όταν θα μπαίνει στο ΟΑΚΑ απ’ ότι όταν θα μπαίνει στο Μεάτσα. Ο Βαγιαννίδης άνοιγε το κινητό του να σερφάρει και έβλεπε το όνομά του σε ρεπορτάζ της Ίντερ, της Μονακό, της Γαλατά, της Μίλαν παλαιότερα. Άντε να τον κρατήσεις.

Στον Παναθηναϊκό πιθανότατα θα ήταν το βασικό δεξί μπακ, ίσως θα μπορούσε να εξαργυρώσει μια σεζόν με περισσότερες συμμετοχές με ορισμένα χιλιάρικα παραπάνω το καλοκαίρι του 2021, ίσως να έφτανε πιο γρήγορα στο σημείο να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής, ίσως να άκουγε τον κόσμο να τον συγκρίνει με τον Γιούρκα. Αν πάει στην Ίντερ μπορεί όλα αυτά να πάνε πιο πίσω: και οι συμμετοχές και τα χρήματα και η Εθνική και η αποθέωση. Όμως η εξέλιξή του εκεί θα τον φέρει στο επόμενο επίπεδο πιο γρήγορα.

Είναι διαφορετικό να κάνεις προπόνηση μαζί με τον Λουκάκου, τον Λαουτάρο Μαρτίνες, τον Έρικσεν, τον Μπρόζοβιτς, τον Καντρέβα, τον Σκρίνιαρ, τον Αλέξις Σάντσις. Ναι, αυτά είναι μερικά από τα ονόματα του φετινού ρόστερ της Ίντερ του Αντόνιο Κόντε. Ναι, εκεί θα βρεθεί ο Βαγιαννίδης, αν τελικά καταλήξει στην Ίντερ. Δίπλα σε αυτούς θα ψηθεί και θα μάθει. Πως να τον κατηγορήσεις που αρνήθηκε ακόμα και να ακούσει τι έχει να του πει ο Παναθηναϊκός;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ