Τον φέρνει (πάλι) στο χείλος της καταστροφής!

Τον φέρνει (πάλι) στο χείλος της καταστροφής!

Ο Γιώργος Δώνης θα βρει τον δρόμο του ακόμα και να έρθει σε ρήξη με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τη συμπεριφορά που του επιφύλαξε.

Όποιος έχει συναντηθεί και κουβεντιάσει με τον Γιάννη Αλαφούζο ξέρει ότι πρόκειται για συνομιλητή που σου απευθύνεται με ευγένεια. Αποφεύγει εντάσεις και χαρακτηρισμούς και δείχνει ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη του όσα του λες. Δείχνει να σε υπολογίζει και να σε εμπιστεύεται. Αυτά όταν πρόκειται να ξεκινήσει μια συνεργασία. Όταν πρόκειται να την τελειώσει απλά δεν τον ξαναβλέπεις. Εξαφανίζεται και βάζει άλλους να κάνουν την επώδυνη δουλειά. Αυτά είναι σήματα κατατεθέντα στην συμπεριφορά του μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ. Ενθουσιώδης όταν ξεκινάς εξαφανισμένος όταν σου δίνει το φύλο πορείας.

Στην περίπτωση του Γιώργου Δώνη που έλαβε την γνωστή επιστολή, μιλάμε για εξέλιξη στην συμπεριφορά του προέδρου. Προσωπική επιστολή είναι κάτι που δεν το συνηθίζει. Κι είναι σαφές ότι την έστειλε γιατί δεν θέλει να καταβάλλει την αποζημίωση. Αν ήθελε να την καταβάλλει θα έκανε την δουλειά του με τον Τσάβι Ρόκα. Η επιστολή έχει κάπως σχιζοφρενές περιεχόμενο. Δεν γίνεται να αναγνωρίζεις την καλή δουλειά που έκανε για δύο χρόνια ο προπονητής και στη συνέχεια να του ζητάς να παραιτηθεί. Είναι σχήμα οξύμωρο. Κι αν δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις ανάμεσα σας, εσύ σαν πρόεδρος βάζεις πάνω από όλα το καλό της ομάδας και συναντάς τον προπονητή για να τις λύσεις. Όταν βάζεις πάνω από το συμφέρον της ομάδας σου τον εγωισμό σου την ζημία θα πληρώσει (πάλι) η ομάδα σου.

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αλαφούζος των εννιά τεχνικών διευθυντών και των εκατό μεταγραφών δίνει μια στην καρδάρα και χύνει όλο το γάλα που έχει μαζευτεί. Αυτή τη φορά πρόκειται για το… γάλα δυο χρόνων όπου η ομάδα βρήκε βηματισμό με το ελάχιστο δυνατό μπάτζετ και έμπαινε σε πορεία πρωταθλητισμού μετά την διάλυση του από την παύση πληρωμών που ξαφνικά είχε επιβάλλει ο μεγαλομέτοχος. Αυτό το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που είχε στηθεί από τον Δώνη και είχε κερδίσει επιτέλους την αναγνώριση των οπαδών δίνει μια και το γκρεμίζει ο κ. Αλαφούζος.

Δικαίωμά του. Δικό του είναι το μαγαζί, με τα λεφτά του υπάρχει, φωτιά του βάζει και το καίει. Με μια σειρά από παίκτες να φεύγουν ή να θέλουν να φύγουν και την επιβαρυμένη οικονομική κατάσταση λόγω του κορωνοϊού ο Παναθηναϊκός μπήκε σε άλλη μια περιπέτεια. Πάει στο άγνωστο με βάρκα τον Τσάβι Ρόκα που αυτό τον καιρό ασχολείται με τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών κι έχει στον πάγκο για τα πλέι οφ ένα προπονητή με τον οποίο δεν λέει ούτε καλημέρα καλά-καλά. Ο Γιώργος Δώνης θα βρει τον δρόμο του ακόμα και να έρθει σε ρήξη με τον Γιάννη Αλαφούζου, μετά την συμπεριφορά που του επιφύλαξε. Δρόμος για τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να υπάρχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ