Θα αφήσουν την μπάλα σε πρώτο πλάνο;

Θα αφήσουν την μπάλα σε πρώτο πλάνο;

Τα πλέι οφ ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο που έρχεται και το ζητούμενο είναι αν οι… εξυγιαντές θα μας κάνουν την χάρη να μην «επέμβουν» και σε αυτά. Αρκετά εκτέθηκαν άλλωστε, αλλά από ότι φαίνεται δεν «χορταίνουν».

Σε ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι μπήκαμε. Δεν είναι οι βροχές και οι καταιγίδες που μας ρήμαξαν στον ερχομό του Ιουνίου, είναι η διαφορετικότητα κατά την επιστροφή στην κανονικότητα. Καλοκαιρινούς αγώνες τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο που «ήθελε να σώσει η εξυγίανση» καταστράφηκε με τον Ολυμπιακό να μένει η μοναδική ομάδα που παλεύει, και μάλιστα με αξιώσεις, στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι αυτό θα το ζήσουμε με τις 10 αγωνιστικές των πλέι οφ σε ένα πρωτάθλημα που σε πείσμα των καταστροφολόγων συνεχίζεται και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να ολοκληρωθεί κανονικά.

Το ζητούμενο βεβαίως είναι αν έστω και τώρα οι… εξυγιαντές μας κάνουν την χάρη να αφήσουν την μπάλα σε πρώτο πλάνο. Αν δηλαδή ο Περέιρα αποφασίσει λίγο πριν μας αποχαιρετήσει να αφήσει στην άκρη τις… εκπλήξεις, αν οι «εξυγιαντικοί» διαιτητές βλέπουν καλά το VAR, αν το VAR δεν… χαλάει την ώρα που ο ΠΑΟΚ βάζει γκολ οφσάιντ, αν γενικότερα διακοπεί αυτή η «όμορφη ατμόσφαιρα των Κυριακών που επέστρεψαν» και η φαρσοκωμωδία που ζούμε εδώ και σχεδόν 4 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με βασικούς υπαίτιους όλους τους «δικούς του» του Βαγγέλη Γραμμένου που και αυτός σύντομα θα βγει από το «κάδρο».

Βλέπετε αυτοί «κουμαντάρουν» όλα αυτά τα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτοί έκαναν ότι μπορούσαν για να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον Ολυμπιακό, και αυτοί θα τον δούνε σε λίγες εβδομάδες να σηκώνει το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του με την επιστροφή στον «θρόνο» του.

Με την διαφορά στο -14 και την διαφορά κυρίως δυναμικότητας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ καταλαβαίνει κανείς πως η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Ολυμπιακό να παίξει έστω στα πλέι οφ με 11 εναντίον 11 και όχι όπως συνέβαινε σε όλο το πρωτάθλημα. Με τον Ολυμπιακό βεβαίως να τους κάνει πλάκα και να τους διασύρει στο ένας εναντίον ενός. Να ξέρετε βεβαίως πως η «κάψα» τους είναι μην και κάνει το αήττητο ο Ολυμπιακός. Πραγματικό αήττητο όχι «μουσαντένιο» με σειρά… φιλικών.

Θα έχει, τέλος ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντέξει τους κραδασμούς η νέα «συμμαχία» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΠΑΟ, κυρίως με την «μάχη» των δύο πρώτων για την 2η θέση. Για να δούμε….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ