Στην Τούμπα, έτοιμος για όλα και με «σχέδιο νίκης»

Στην Τούμπα, έτοιμος για όλα και με «σχέδιο νίκης»

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τούμπα για να νικήσει και να σβήσει κάθε αμφιβολία για τον κυρίαρχο του παιχνιδιού, με τον Μαρτίνς να έχει ετοιμάσει το πλάνο, τον σχηματισμό, τα πρόσωπα, όλα...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται. Ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ετοιμάζεται για τη νίκη στην Τούμπα. Ετοιμάζεται να δείξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι η κανονικότητα θα είναι ξανά ερυθρόλευκη. Και προετοιμάζεται εντατικά, για να παίξει το ποδόσφαιρο που τον αντιπροσωπεύει. Με το μήνυμα και το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς να είναι ξεκάθαρο, πλέον. Τόσο το… ψυχολογικό πλάνο όσο και το αγωνιστικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει τους τόνους στο Ρέντη. Οι προπονήσεις γίνονται σε συνθήκες αγώνα. Με υψηλές εντάσεις. Με όλους να παίζουν στα κόκκινα. Με τα εσωτερικά διπλά να είναι εντολή να διεξάγονται με όρους… μονομαχίας. Χωρίς «εκπτώσεις» σε σκληρά μαρκαρίσματα. Σχεδόν… προσομοίωση αγώνα. Αναγκαία, από τη στιγμή που δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια.

Η νίκη στην Τούμπα και το ξεκίνημα με το δεξί στα Play Off είναι το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό του ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του. Διότι μπορεί οι συνθήκες να είναι πρωτόγνωρες και κανείς να μην γνωρίζει πραγματικά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, αλλά στα 10 παιχνίδια που απομένουν έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το μόνο που έχει σημασία είναι οι βαθμοί. Και ο τίτλος.

Ο Μαρτίνς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του την πρώτη ημέρα που επέστρεψαν όλοι για προπονήσεις στο Ρέντη. Εκτοτε, δεν έχει πει το παραμικρό, πέρα από τα αγωνιστικά και τυπικά ζητήματα. Δεν μίλησε για τον ΠΑΟΚ. Μια συνειδητή απόφαση. Καθώς από την πρώτη στιγμή έθεσε τον στόχο και εξήγησε σε όλους τι πρέπει να κάνουν. Συνολικά. Ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να επιστρέψει στη δράση έτοιμος. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οσο κι αν αυτό είναι δύσκολο, μετά από αποχή 3 μηνών.

Ο Μαρτίνς ενημέρωσε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη (03/062020), θα τους μιλήσει για πρώτη φορά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αλλά και συνολικά για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τον μίνι μαραθώνιο που ξεκινάει. Θα τους δείξει βίντεο, θα αναλύσει τον αντίπαλο, θα αναλύσει το αγωνιστικό πλάνο του για «διπλό» στην Τούμπα και θα απαιτήσει από όλους να είναι 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουν. Τη νίκη στο ντέρμπι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σχέδιό του; Ο Μαρτίνς δεν κρύβει τις σκέψεις του. Δεν κρύβει ότι έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα κληθούν να ξεκινήσουν στην 11άδα και τον σχηματισμό. Το 4-3-3 δεν θα αλλάξει. Ούτε οι εκλεκτοί του Μαρτίνς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας. Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης θα είναι η τριάδα στα χαφ. Και οι Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί θα πάρουν θέση στα άκρα και την εμπροσθοφυλακή της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς δουλεύει εδώ και μία εβδομάδα το συγκεκριμένο σχηματισμό, με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Εχοντας τον Κώστα Φορτούνη στις παρυφές της 11άδας. Και έχοντας, βεβαίως, ετοιμάσει και εναλλακτικό πλάνο. Για παν ενδεχόμενο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ