Στην Τούμπα δεν τελείωσε, ξεκίνησε…

Στην Τούμπα δεν τελείωσε, ξεκίνησε…

Ο Ολυμπιακός με το διπλό στην Τούμπα επιβεβαίωσε την τεράστια διαφορά του από όλους τους άλλους. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει, εδώ και καιρό, στον Ολυμπιακό όμως είναι ακόμη στην αρχή.

Δεν νομίζω πως ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν το ματς στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ για να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός με το σβηστό διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ απλά επιβεβαίωσε την τεράστια διαφορά του από όλους στην Ελλάδα. Το +17 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με 9 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος αυτής της ιστορικής χρονιάς με όλα όσα έχουν συμβεί σε όλα τα επίπεδα, εσχάτως και με το θέμα του κορωνοϊού, είναι ένα μεγάλο παράσημο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που όμως δεν έχει τελειώσει την δουλειά της.

Στην Τούμπα δεν τελείωσε, αλλά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Μια μεγάλη διαδρομή όχι απλά στην επιστροφή στην θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά στη δημιουργία ενός νέου σερί επιτυχιών, τίτλων και διακρίσεων.

Ο Ολυμπιακός που περιμένει την μαθηματική κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος τα τελευταία 10 χρόνια, του 20ου τα τελευταία 24 χρόνια και του 45ου στην ιστορία του. Σε κάθε σερί στα τελευταία 24 χρόνια, έκανε ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς, η… εξυγίανση τον ανάγκασε να περιμένει ένα χρόνο παραπάνω από τα συνηθισμένα. Δεν το λες και επιτυχία για τους «εξυγιαντές» με τόσο κόπο που έκαναν.

Το θέμα μας όμως δεν είναι τι κάνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αλλά τι κάνει ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Όπως σωστά μετά την αποτυχία δύο χρόνια πριν αντέδρασε ποδοσφαιρικά με τον ερχομό του Μαρτίνς και ενός πλάνου που στηρίχθηκε και στα πολύ δύσκολα έτσι και τώρα που πέτυχε είναι κομβικής σημασίας να υπάρχει προσοχή και προσήλωση από όλους. Ο Ολυμπιακός φέτος έκανε απλά την αρχή μιας επιτυχίας που του δίνει την δυνατότητα να «χτίσει» ένα νέο σερί και κυρίως να ανέβει και άλλα «σκαλοπάτια» στην Ευρώπη.

Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε λοιπόν ένα καλοκαίρι απαιτήσεων ξανά, όπως το περσινό. Τα ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα και βεβαίως ο στόχος του Κυπέλλου είναι σημαντικά και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο οφείλουν να τα αντιμετωπίσουν με την προσοχή που τους αξίζει. Ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, με ωραίο ποδόσφαιρο και νίκες.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε κόντρα σε όλους και όλα να σταθεί όρθιος στα δύσκολα, να καλύψει το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια και όχι απλά να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά να είναι και πολύ καλύτερος. Αν προσέξει στο επόμενο διάστημα δεν θα τον βλέπουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ