Μια ανάρτηση που φούντωσε τις ανησυχίες…

Μια ανάρτηση που φούντωσε τις ανησυχίες…

Θα πρόκειται και για γήπεδο μπάσκετ και για εγκαταστάσεις που θα στεγάζουν και τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη. Αυτά ζήτησε να πληροφορηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ανάρτηση του Δημάρχου δεν (του) έλυσε καμιά απορία.

Μια παροιμία λέει ότι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Η να κάνεις αναρτήσεις στα social media. Ο Δήμαρχος Αθηναίων προτίμησε να κάνει την ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τον Βοτανικό. Μας ενημέρωσε ότι προχωρούν οι μελέτες τα σχέδια και ο προϋπολογισμός του κόστους για τα έργα στον Βοτανικό αλλά δεν μας είπε τίποτα για το βασικό ζητούμενο.

Ποια είναι τα έργα πού θα γίνουν και αφορούν τον ενιαίο και αδιαίρετο σύλλογο. Διότι εδώ είναι το ζουμί. Θα πρόκειται για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου κι αυτό  ήταν όλο. Θα πρόκειται και για γήπεδο μπάσκετ και για εγκαταστάσεις που θα στεγάζουν και τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη. Αυτά ζήτησε να πληροφορηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ανάρτηση του Δημάρχου δεν έλυσε καμιά απορία. Και κάτι ακόμα. Στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης μιλάει για συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.

Με ποιους γίνεται η συνεννόηση αφού ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίζεται όπως λέει να μην ξέρει κάτι σχετικά. Και δεν είναι ότι το είπε στην συνέντευξη Τύπου. Το επανέλαβε ο Παναθηναϊκός Α.Ο και μετά την ανάρτηση του Δημάρχου. Επομένως εδώ υπάρχει θέμα. Αν η συζήτηση και η συνεννόηση γίνεται μόνο με τον κ. Αλαφούζο τότε πάει κάτι στραβά και πάντως φαίνεται να μένει εκτός συνεννόησης ο κ. Γιαννακόπουλος. Κι εδώ δεν πρόκειται για το γήπεδο της ΑΕΚ όπου το ερασιτεχνικό σωματείο οικειοθελώς παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα του προκειμένου να κατασκευαστεί μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Εδώ μιλάμε για την Παναθηναϊκή Πολιτεία. Τουλάχιστον για αυτή μιλούσε εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Για τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Τέτοιος μπορεί να είναι αλλά μόνο στα λόγια στην περίπτωση που η περίφημη διπλή ανάπλαση σημαίνει μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο και πέραν τούτου ουδέν. Ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε τέτοια σχέδια το έχει δηλώσει ο ίδιος. Κι ίσως αυτής είναι ο λόγος που το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε… εθιμοτυπική επίσκεψη στο σπίτι του από αγνώστου ταυτότητας και κινήτρων (;) οπαδούς.

Το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο κ. Γιαννακόπουλος δεν μπορεί κανείς να το προδικάσει. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει επειδή υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη. Η στάση του αυτή μπορεί να τον φέρει σε νέα ρήξη με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και με εκείνους που έχουν κόψει σε κομμάτια τις εκτάσεις στον Βοτανικό και τις έχουν μοιράσει σε επιχειρηματικά συμφέροντα για χρήσεις που φυσικά καμιά σχέση δεν έχουν με την «Παναθηναϊκή Πολιτεία» και την εξασφάλιση στέγης για τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ