ΠΑΟΚ : Άνετα παίζουν παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρώην ΠΟΚ

ΠΑΟΚ : Άνετα παίζουν παίκτες του ΠΑΟΚ στο πρώην ΠΟΚ

Τα κόζια άλλαξαν. Ο ΠΑΟΚ πλέον τρομάζει και αλίμονο στην ομάδα που θα βρεθεί στο διάβα του. Παίρνει όποιον παίκτη θέλει, δείχνοντας τη δύναμή του σε φίλους και εχθρούς.

Ο μήνας έχει… 11 και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή, Μάρσιο Αζεβέδο και «αγκαλιάζει» τη δεύτερη… Ροντρίγκο Μολέδο. Αυτό που ζούμε στον ΠΑΟΚ είναι ιστορικό γεγονός, ίσως και για το βιβλίο Guinness.

Ποτέ ο Δικέφαλος, στη σύγχρονη ιστορία του, δεν είχε να επιδείξει τέτοια μεθοδικότητα και σοβαρότητα σε μια μεταγραφική περίοδο. Αν σκεφτούμε πως τον Γενάρη οι συνθήκες είναι δύσκολες για μεταγραφές (περιορισμός μεταγραφικών αναζητήσεων και χρονική διάρκεια), τότε μπορεί να καταλάβει και τελευταίος οπαδός πως επιτέλους έγιναν βήματα προόδου σ’ αυτό το κομμάτι.

Κάθε χρόνο, ήμασταν υποχρεωμένοι να τραβάμε ξενύχτια και μάλιστα μέχρι και την 31η Ιανουαρίου, αναζητώντας τον έναν και μοναδικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Αυτό για την ώρα φαίνεται πως θα το αποφύγουμε γιατί πολύ απλά οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, έχουν πλάνο. Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν βάζει εμπόδια… Απλά συνηγορεί με αποτέλεσμα όλα να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ο άνθρωπος που πήρε πάνω του τις μεταγραφές των Αζεβέδο, αλλά και αυτή που έρχεται του Μολέδο ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος ήθελε από την αρχή, όταν τέθηκε το ερώτημα Χούλτ ή Αζεβέδο, τον Βραζιλιάνο, γιατί πίστευε ότι μπορεί με την εμπειρία να δώσει αυτό που λείπει από την ομάδα του. Τα ίδια έγιναν και με την περίπτωση του αμυντικού του Παναθηναϊκού. Όταν μπήκε το δίλλημα Χατσερίντι ή Μολέδο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ψήφισε υπέρ του 32χρονου αμυντικού. Πλέον είναι στο χέρι του το πότε θα ετοιμάσει τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα για να τους περάσει στην ομάδα.

Οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δεν τελείωσαν, θα υπάρξει και συνέχεια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν χαφ, αλλά και επιθετικό. Αν θα έρθουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές ή ένας θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες που θα έχει ο Λουτσέσκου. Πάντως και στις δύο θέσεις υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό. Όσο τα «παστελώνει» ο Πρίγιοβιτς η ανάγκη για την προσθήκη ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρβο θ’ απομακρύνεται.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να πάρει φέτος τόσο πολύ το πρωτάθλημα που δεν υπολογίζει τα εκατομμύρια ευρώ που θα ξοδέψει για να φέρει τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά. Θέλει ν’ αποδείξει σε φίλους και εχθρούς πως ο Δικέφαλος θα κόψει πρώτος το νήμα στο τέλος του πρωταθλήματος με μια ομάδα που θα ζήλευαν πολλοί και θα καμάρωναν άλλοι τόσοι.

Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοιο ρόστερ που όποιον παίκτη κι αν διάλεγε κάποιος, άνετα θα έπαιζε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Εδώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, αδίκως προπονείται με την Κ20, είναι παροπλισμένος από το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και μάλιστα βασικός. Ο Κάτσε που ήταν τρίτη – τέταρτη επιλογή στην Τούμπα θα πάρει με το καλημέρα φανέλα βασικού στο σπίτι του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ