Ο… μεγάλος περίπατος για το 45ο!

Ο… μεγάλος περίπατος για το 45ο!

Ολοι να αθροίσουν τα δικά τους κι ο Ολυμπιακός τα δικά του, βγαίνει με παραπάνω και τους δίνει ρέστα! Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ επιβεβαιώθηκε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν φέτος αντίπαλο.

Αλίμονο αν απλά έμενε στα πανηγύρια για την κατάκτηση του 15ου. Όταν έχεις μπροστά σου τον τελικό του κυπέλλου και την μάχη με την Γουλβς κάνεις την δουλειά σου και προχωράς. Αυτή την δουλειά έκανε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Ολοι να αθροίσουν τα δικά τους κι ο Ολυμπιακός τα δικά του, βγαίνει με παραπάνω και τους δίνει ρέστα! Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ επιβεβαιώθηκε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν φέτος αντίπαλο. Ότι μπορούν να είναι καταιγιστικοί για να πετύχουν τον αντικειμενικό σκοπό τους και να περιφρουρήσουν στη συνέχεια για όσο χρειαστεί τα κεκτημένα.

Η ΑΕΚ είχε απουσίες και η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν μπορεί να είναι όμως αισιόδοξοι οι φίλοι της ότι χωρίς απουσίες θα είχε αποτραπεί η καταιγίδα. Γιατί ο Ολυμπιακός βγήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό. Η Ενωση έκανε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δυο φορές με τον Λιβάγια έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή του Σα και τις δυο τον σταμάτησαν πριν σουτάρει.

Στο διάστημα αυτό ο Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη έκοβαν κι έραβαν. Ο Κριστίτσιτς κι ο Σιμάνσκι δεν πρόλαβαν να του κόψουν και τους παρακολουθούσαν να αναστατώνουν την Ενωσίτικη άμυνα σχεδόν ανήμποροι να πετύχουν κάτι ουσιαστικό ώστε να τους αναχαιτίσουν. Ο δε Ελ Αραμπί που έψαχνε το εικοστό γκολ στο πρωτάθλημα το πέτυχε με ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ. Η μπαλιά του Μπουχαλάκη ήταν ξυραφιά και η σέντρα του Μασούρα συστημένη. Η δε εκτέλεση του Ελ Αραμπί ήρθε να πιστοποιήσει ότι τέτοιο «δολοφόνο» είχαμε χρόνια να δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Ενωση θα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την στιγμή που ο πιο γρήγορος και αξιόπιστος σέντερ μπακ που είχε έχει γυρίσει στις Βρυξέλλες ή όπου αλλού. Αν ο Μάσιμο Καρέρα δεν έβαζε από το μισάωρο τρεις στόπερ στην ευθεία το κοντέρ θα έγραφε κάμποσα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι και η Ενωση με το τυχερό γκολ του Αραούχο έφυγε από το γήπεδό τους με μια διαχειρίσιμη ήττα αλλά τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει έφυγε πρωταθλητής αλλά χωρίς να ανεβαίνει στα κεραμίδια. Το σύνθημα έδωσαν πρώτα ο Μαρτίνς με τις δηλώσεις τους και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την λιτή ανάρτηση και τοπ « Συνεχίζουμε». Ο Κώστας Φορτούνης μετά από αυτό το ματς προστέθηκε κανονικά στην φαρέτρα του Μαρτίνς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πλέον ο παίκτης που μπορεί με μια δυο ενέργειες να κρίνει μια αναμέτρηση.

Ετσι εξοπλισμένος πάει ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ που ασφαλώς θα παρουσιαστεί καλύτερη. Ετσι θα πάει στο παιχνίδι ρεβάνς με την Γουλβς όπου και να γίνει τελικά . Και κάπως έτσι θα πανηγυρίσει για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Γιατί διάολε τέτοια πράγματα αξίζει να πανηγυρισμούς. Ακόμα κι να επιτεύχθηκαν μετά από ένα αγωνιστικό μεγάλο περίπατο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ