ΠΑΟΚ : Τώρα τον σώζει μόνο ένα θαύμα

ΠΑΟΚ : Τώρα τον σώζει μόνο ένα θαύμα

Η μοναδική λύση για να σωθεί η παρτίδα και ο ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League είναι το CAS να αποφασίσει την επιστροφή των 7 βαθμών.

Η αγαπημένη πλέον ατάκα στον ΠΑΟΚ είναι: «δεν μπορούν τα παλικάρια». Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Δικέφαλος έδειξε πόσο κακή ομάδα είναι στο χορτάρι. Με ποδοσφαιριστές αγύμναστους που σου δίνουν την εντύπωση πως κάνουν αγγαρεία. Δεν ξέρω αν στο μυαλό τους είναι η μπάλα ή το επόμενο συμβόλαιο που θα αναζητήσουν αλλού.

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως η ομάδα δεν τσουλάει άλλο κάτω απ’ αυτές τις προϋποθέσεις. Το ότι τρέχουν ένα – δύο δεν αλλάζει την συνολική εικόνα που έχει διαμορφωθεί απ’ το φίλαθλο κοινό όχι μόνο του Δικεφάλου, αλλά και όλης της Ελλάδας. Με προπονητή που για έναν ολόκληρο χρόνο μαθαίνει πάνω στην πλάτη της ομάδας νέα συστήματα από το playstation. Αυτό δυστυχώς δεν είναι ομάδα είναι κάτι άλλο που δε θέλω να το χαρακτηρίσω δημόσια.

Το χθεσινό 2-2 στο Ηράκλειο πιθανότατα βάζει τέλος στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τερματίσει έστω δεύτερος και να σώσει ότι μπορεί να σωθεί από την φετινή χρονιά. Αν η ΑΕΚ δεν χάσει βαθμούς «εκτός προγράμματος», εκτός αν όλοι στα Σπάτα από σήμερα αρχίσουν να σκέφτονται τον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και σε πιο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση τότε καληνύχτα ζωή. Στην Τούμπα, στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι το CAS. Το αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο που αύριο θα εξετάσει την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, αποφασίσει την επιστροφή των επτά βαθμών.

Από το ματς στο «Γεντί Κουλέ» υπήρχαν και κάποιοι που ξεχώρισαν και εκεί θα σταθούμε περισσότερο, ήταν οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Ντίγκο Μπίσεσβαρ. Ο Γιαννιτσιώτης κεντρικός αμυντικός ήταν το μεγαλύτερο κέρδος από την χθεσινή εμφάνιση στην Κρήτη. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε την ποιότητα που διαθέτει και τα πολύ καλά πόδια που διαθέτει.

Ο «μικρός», που έβαλε στους μεγάλους τα γυαλιά, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση που θύμισε αυτά του Κώστα Φραντζέσκο. Ο ΠΑΟΚ, έχω βαρεθεί να το γράφω συνέχεια, πρέπει να αρχίσει να εμπιστεύεται τα δικά του παιδιά. Να τα δώσει ευκαιρίες, αφού πρώτα βρει έναν προπονητή που δεν θα κάνει τον προπονητή, αλλά θα είναι και δουλέψει σωστά με όλους αυτούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα σπλάχνα της ομάδας.

Πάμε τώρα και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που χθες, μετά το ξεφωνητό που δέχθηκε στα social media από οπαδούς του ΠΑΟΚ θυμήθηκε να παίξει μπάλα. Ο Ντιέγκο, που πέρσι ήταν ο «μαέστρος» και φέτος ο «περπατητής» ίδρωσε την φανέλα δίνοντας πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου ενώ πέτυχε κι ένα όμορφο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα. Είχα πολύ καιρό να δω τον Ολλανδό χαφ να είναι δημιουργικός, όσο αγωνίστηκε στον άξονα, αλλά και παραγωγικός. Δεν ξέρω αν από τον τσακωμό που είχε με τους οπαδούς πληγώθηκε ο εγωισμός του, αλλά σίγουρα δεν ήταν υποτονικός.

Βασικό θέμα συζητήσεις το Παρασκευοσαββατοκύριακο ήταν το instagram του Γιώργου Σαββίδη. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες που είχε στο προφίλ του και σχετίζονται με τους Ασπρόμαυρους.

Οι ερμηνείες έδιναν και έπαιρναν. Ο καθένας μετάφραζε όπως ήθελε αυτή του την κίνηση. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν ο Γιώργος έχει ή δεν έχει φωτογραφίες του ΠΑΟΚ, αλλά το πώς θα προχωρήσει το αγωνιστικό τμήμα από εδώ και στο εξής. Ο υιός Σαββίδης, έχει πάθος, τρέλα με την ομάδα και δεν θέλει να την βλέπει να σέρνεται στο χορτάρι. Από τον ίδιο θα περιμένω, καθώς έχει το γενικό πρόσταγμα στο αγωνιστικό τμήμα, να κάνει το καλύτερο δυνατόν για τον ΠΑΟΚ γιατί από τη νέα χρονιά στο κάδρο της κριτικής θα μπει και αυτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ