ΠΑΟΚ : Καληνύχτα Champions League

ΠΑΟΚ : Καληνύχτα Champions League

Ούτε τον μισό Παναθηναϊκό, δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει αγωνιστικά την δεύτερη θέση. Ακόμα και να αποφασίσει το CAS ότι πρέπει να επιστραφούν οι βαθμοί στους Θεσσαλονικείς, μ’ αυτή την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα θα χάσει και την δεύτερη ευκαιρία.

Και να θες να ασχοληθείς στον ΠΑΟΚ, με άλλα θέματα (μεταγραφές, γήπεδο, διαρκείας…) δεν σε αφήνει η άθλια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο χορτάρι. Όσοι τολμηροί κάθισαν χθες το βράδυ να δουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αναθεμάτισαν την ώρα και τη στιγμή που το έκαναν. Πόνεσαν τα ματάκια τους μ’ αυτό που έβλεπαν. Ενέργεια μηδέν. Ομαδικότητα μηδέν. Στήσιμο ομάδας μηδέν. Το απόλυτο τίποτα.

Μ’ αυτή την νοοτροπία που έχει η ομάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Αυτός ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες δεν εμπνέουν σιγουριά. Σ’ αυτή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα πολύ φοβάμαι πως θα επηρεαστούν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές (Μιχαηλίδης, Τζόλης, Ταιγγάρας…) που άρχισαν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Δικέφαλος, βρίσκεται στην εντατική και η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Η αγωγή που ακολουθεί ο ασθενείς εδώ και μήνες δεν αποδίδει. Το θέμα είναι απλό. Είτε θα πρέπει να αλλάξεις γιατρό και να βρει τον κατάλληλο για να σε επαναφέρει, είτε ν’ αλλάξεις αγωγή για να ξανά κερδίσεις την ζωή. Μέχρι τις 19 του μηνός η κατάσταση θα παραμείνει ίδια χειρότερη αποκλείεται να γίνει. Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις και όχι λύσεις του ποδαριού. Η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι πειραματόζωο.

Η νέα απώλεια βαθμών προκάλεσε εκ νέου την οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ. Η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό που φέρνει τον ΠΑΟΚ στο -4 από τη δεύτερη θέση, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για τους οπαδούς του Δικεφάλου. Με τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μερίδα κόσμου μαζεύτηκε έξω από την Τούμπα για να αποδοκιμάσει άγρια τόσο τους παίκτες, όσο και τον Αμπέλ Φερέιρα.

«Παίξτε μπάλα επιτέλους», «μόνο για λεζάντα, κουρέματα και τσαντάκια είστε» ήταν τα πιο ήπια γαλλικά που άκουσαν οι παίκτες. Μόλις εμφανίστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα τα λαρύγγια άνοιξαν. Τα ντεσιμπέλ της οργής ανέβηκαν με τους οπαδούς να του ζητούν να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε από την Τούμπα μαζί με την ομάδα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πολύ φοβάμαι πως στα επόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό (εκτός) και Άρη (εντός) θα συνεχίσουν οι επισκέψεις σε αεροδρόμιο και Τούμπα από τον κόσμο της ομάδας.

Πλέον η μοναδική ελπίδα για την ανατροπή είναι η απόφαση που θα λάβει το CAS για την επιστροφή των βαθμών. Όμως ακόμα κι αν έρθει αυτό το δωράκι από την Λωζάνη, η ΑΕΚ, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και την ψυχολογία που έχει θα καλύψει εύκολα την διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ