Η Μύκονος «πλημμύρισε» από celebs! Ερωτευμένα ζευγάρια και νέα ειδύλλια!

Η Μύκονος «πλημμύρισε» από celebs! Ερωτευμένα ζευγάρια και νέα ειδύλλια!

Τελικά η Μύκονος, ό,τι και αν συμβαίνει στον κόσμο, θα είναι πάντα ο must προορισμός των celebrities, εγχώριας και ξένης showbiz.

Γιατί εδώ και λίγες μέρες, που πλέον το καλοκαίρι «φωνάζει» διακοπές και υπάρχει αυτή η σχετική… χαλαρότητα, το νησί των Ανέμων έχει πλημμυρίσει από Έλληνες celebrities που βρέθηκαν στα παλιά αγαπημένα τους λημέρια.

Ερωτευμένα ζευγάρια, καλλιτέχνες, φίλοι ή νέοι έρωτες αποκαλύφθηκαν μέσα από τα φωτογραφικά κλικ των προηγούμενων ημερών που εξασφάλισε το gossip tv για εσάς.

Εντοπίσαμε του αιώνια ερωτευμένους Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα να φιλιούνται τρυφερά, αγνοώντας τα εκτυφλωτικά φλας ενώ λίγο πιο πέρα κατέβαιναν το σοκάκι κρατώντας χέρι χέρι ο ένας τον άλλον η Βίκυ Κάβουρα με τον καλό της φίλο, σχεδόν αδελφό, Γιώργο Βάλαρη.

Ο φωτογραφικός φακός όμως ήταν και τυχερός αυτή τη φορά αφού απαθανάτισε ένα ολοκαίνουργιο και φρέσκο ζευγάρι. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μηλιώνη, πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη ο οποίος είχε, σύμφωνα με φήμες, ένα σύντομο ειδύλλιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσφάτως.

Όμως αυτή τη φορά, ο φακός τον εντόπισε στα στενά της Μυκόνου με τη νέα του συνοδό, άκρως εντυπωσιακή και εκείνη.

Δείτε φωτογραφίες από την… κάθοδο των επωνύμων στο όμορφο νησί των Ανέμων:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ