Χριστίνα Ψάλτη : Έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Χριστίνα Ψάλτη : Έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, πλέον ζει μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της, αφού απέκτησε ένα παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα Ψάλτη, είχε κρατήσει από την πρώτη στιγμή την εγκυμοσύνη της μυστική, θέλοντας να κρατήσει αυτό το γλυκό μυστικό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλό ταξίδι Στάθη μας. Στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο μαζί με τη σύζυγο του Χριστίνα, στις 17 Οκτωβρίου 2007. Φωτογραφία @michael.giorgos #rip #stathis #psaltis #radioprotocyprus #radioproto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radio Proto (@radioprotocyprus) στις

Η όμορφη ηθοποιός εδώ και 1,5 περίπου χρόνο έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Αντώνη Καρδάρη. Το ζευγάρι μένει μαζί στο κέντρο της Αθήνας και διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

H Χριστίνα Ψάλτη πριν από λίγες ημέρες έγινε μαμά, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι, κάτι που ήταν επιθυμία και των δύο.
Το μωράκι γεννήθηκε με καισαρική, ζυγίζει 3 κιλά και ήρθε για να φέρει μόνο χαμόγελα στους γονείς του και ειδικά τη μαμά του, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τις νέες μητέρες λόγω του κορονοϊού.

Η Χριστίνα είχε όλη την απαραίτητη φροντίδα τόσο από το μαιευτήριο Ιασώ όπου γέννησε όσο και από τον γιατρό της, Στέλιο Ζαρκινό.

“Ήταν ό,τι ήθελα περισσότερο στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, δήλωσε η Χριστίνα Ψάλτη στο Znews.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ