Η μικρότερη αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα είναι εξίσου εντυπωσιακή (pics)

Η μικρότερη αδελφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα είναι εξίσου εντυπωσιακή (pics)

Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση - Δείτε τις φωτογραφίες.

Για την Άννα Πρέλεβιτς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η πρωτότοκη κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με επιτυχία με την τηλεόραση. Τώρα, ήρθε η σειρά να γνωρίσετε τη μικρότερη κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα, την Τέα, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη μεγαλύτερη αδελφή της. Και αποδεικνύει πως η ομορφιά στους Πρέλεβιτς είναι οικογενειακή υπόθεση.

Η Τέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και με την αδελφή της είναι πολύ δεμένες. Από μικρές που ήταν, η μία στήριζε την άλλη, με τη μεγαλύτερη Άννα να είναι πάντα στο πλευρό της μικρότερης αδελφής.

Η πανέμορφη Τέα σπούδασε στο Λονδίνο χρηματοοικονομικά, ενώ μιλάει άπταιστα αγγλικά, ιταλικά, σερβικά και ελληνικά. Στο παρελθόν έχει υπάρξει πρωταθλήτρια Ελλάδος μαζί με την αδελφή της στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

Είναι, δε, ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και επαγγελματικές που έχουν να κάνουν κυρίως με το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ