Συγκλονίζει πασίγνωστη σταρ : Πέφτουν τούφες από τα μαλλιά της από τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει πασίγνωστη σταρ : Πέφτουν τούφες από τα μαλλιά της από τον κορωνοϊό

Η ηθοποιός τον περασμένο Απρίλη είχε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Tόσο τα τεστ που έκανε λίγο αργότερα, όσο και το τεστ αντισωμάτων αρχικά δεν έδειξαν ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.
Παρόλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τους μήνες που ακολούθησαν την έκαναν να κάνει ένα ακόμα τεστ αντισωμάτων, το οποίο έδειξε πως έχει κορονοϊό.

Η ηθοποιός της σειράς «Charmed», Alyssa Milano αποκάλυψε πρόσφατα με μια ανάρτησή της στο Instagram ότι νόσησε από κορονοϊό και ότι η ασθένεια αυτή ήταν εφιάλτης.
Στη φωτογραφία της ανάρτησης η 47χρονη ηθοποιός φορούσε αναπνευστήρα και περιέγραψε τα συμπτώματα της ασθένειας αναλυτικά:

«Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού».

Χθες (12/8), σε άλλη ανάρτησή της η Alyssa Milano δείχνει την φοβερή απώλεια μαλλιών, την οποία αποδίδει στην ασθένεια Covid-19.
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χτενίζεται λίγο μετά το λούσιμο και δείχνει να χάνει τούφες από τα μαλλιά της.

Η ηθοποιός τον περασμένο Απρίλη είχε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ