Οι stars άνω των 50 που αποτελούν πηγή έμπνευσης με τα μαλλιά τους

Οι stars άνω των 50 που αποτελούν πηγή έμπνευσης με τα μαλλιά τους

Βρήκαμε τις celebrities που αξίζει να αντιγράψεις.

Τα μαλλιά είναι αδιαμφισβήτητα βασικό στοιχείο της συνολικής γυναικείας εμφάνισης. Όταν είναι πλούσια, περιποιημένα και υγιή δίνουν χάρη, στιλ και αποτελούν αιώνιο σημάδι γοητείας. Επιπλέον το σωστό κούρεμα και χτένισμα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δίνοντας αυτομάτως μια φρέσκια και νεανική όψη.

Οι κυρίες της showbiz αποτελούν πηγή έμπνευσης σε θέματα ομορφιάς και μαλλιών αφού υιοθετούν πρώτες όλες τις νέες τάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Sharon Stone που έχει περάσει εδώ και καιρό την ηλικία των 50 (σήμερα είναι 62 ετών) με το νέο της κούρεμα. Ο διάσημος κομμωτής Adir Abergel δημιούργησε γι ‘ αυτήν ένα pixie cut κούρεμα με φράτζα που ξεκινά από τα φρύδια και κρύβει τις ρυτίδες του μετώπου. Πρόκειται πραγματικά για ένα κούρεμα που δίνει φρεσκάδα στο βλέμμα και αφαιρεί τουλάχιστον δέκα χρόνια από το πρόσωπο.

Γυναίκες όπως η Kathy Jacobs, η Jennifer Aniston, η Julia Roberts, η Jennifer Lopez, η Salma Hayek και η Sandra Bullock αποδεικνύουν πως η ηλικία των 50 μπορεί να είναι η καλύτερή σου. Πλέον οι κομμωτές φέρνουν επανάσταση στα στυλ και τα χτενίσματα, τα οποία δεν έχουν όρια ηλικίας. Η Salma Hayek (53 ετών) είναι η επιβεβαίωση του κανόνα μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Jennifer Lopez, η οποία έκλεισε τα 51 στις 24 Ιουλίου, είναι πάντα λίγο πιο τολμηρή στα χτενίσματά της. Η κόμμωση που επέλεξε και δημοσίευσε στο προφίλ της Instagram δεν είναι για όλες. Πρόκειται για τα mini buns, που θυμίζουν μαλλιά μωρού. Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι να συμβουλεύεσαι τους ειδικούς ώστε να υιοθετείς το κατάλληλο χτένισμα και κούρεμα για το πρόσωπό σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ