Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα Βουτσά με το βίντεο από τον τάφο του πατέρα της

Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα Βουτσά με το βίντεο από τον τάφο του πατέρα της

Για τη Θεοδώρα Βουτσά η χθεσινή μέρα ήταν τελείως διαφορετική από όλες τις άλλες και σίγουρα γεμάτη πόνο και θλίψη καθώς ξύπνησαν στο μυαλό της πολλές μνήμες από τον πατέρα της Κώστα Βουτσά.

Όπως η ίδια η Θεοδώρα Βουτσά αποκάλυψε στην ανάρτηση που έκανε, η οποία συνοδευόταν από την περιήγηση της ίδιας και της οικογένειάς της, του συζύγου της και της κόρης τους Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας μέσα στο νεκροταφείο, μέσα από ένα βίντεο, ο Δεκαπενταύγουστος ήταν ξεχωριστή μέρα για την ίδια και τον πατέρα της.

Ο λόγος; Όπως εξήγησε, οι γονείς της είχαν χάσει ένα μωρό πριν την αποκτήσουν και έτσι αποφάσισαν όταν γεννήθηκε η Θεοδώρα, να την τάξουν στην Παναγία. Όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο της ανάρτησής της:

«Το όνομά μου είναι Θεοδώρα-Μαρία. Το Θεοδώρα ήταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτέ γιατί έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο.

Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξέρεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά…» Και βαριόμουν όταν μου έλεγε την ιστορία «όταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γέλαγα και παίζαμε… και η μαμά φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γέλαγα…
Να μου την έλεγες άλλη μια φορά αυτή την ιστορία…
Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ήταν η τελευταία μας…»

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε η Θεοδώρα Βουτσά από τον τάφο του πατέρα της τον οποίο επισκέφτηκε χθες, ανήμερα της Παναγίας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η αγαπημένη ηθοποιός και σκονοθέτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ