Οι φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της είναι αξιολάτρευτες

Οι φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τον γιο της είναι αξιολάτρευτες

Πόσο υπέροχοι και οι δύο

Υπάρχουν πολλές υπέροχες μαμάδες στην εγχώρια showbiz που όταν τις βλέπουμε με τις οικογένειές τους, θαυμάζουμε τη γλυκύτητα την οποία βγάζουν στις φωτογραφίες. Η μαμά με το παιδί, άλλωστε, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους που δεν μπορεί να μη φανεί. Πάρε, για παράδειγμα, τη Σοφία Καρβέλα, την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που τα τελευταία χρόνια ανήκει στις αγαπημένες μας celebrities.

Η Σοφία, λοιπόν, είναι μία πολύ cool μαμά που αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένειά της. Στο προφίλ σίγουρα θα δεις να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους κι από όλες τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί. Θα ζωγραφίσουν μαζί, θα παίξουν μπάλα, θα απολαύσουν τα μπάνια τους και οι followers τους θα «απαντήσουν» με τα ανάλογα likes.

Τώρα, η cool μαμά μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τον γιο της, στις οποίες και οι δύο φοράνε μαγιό και το θέαμα είναι πραγματικά αξιολάτρευτο.

Το καλοκαίρι, άλλωστε, είναι μία εποχή που ενδείκνυται για την πιο χαλαρή του διάθεση και τέτοιου τύπου οικογενειακές λήψεις είναι μάλλον αναμενόμενες, είτε μιλάμε για celebrities είτε για τον οποιονδήποτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ