Η Μαρία Ηλιάκη πρόδωσε τον «γάμο» της με αυτό το βίντεο

Η Μαρία Ηλιάκη πρόδωσε τον «γάμο» της με αυτό το βίντεο

Τι μας κρύβει η παρουσιάστρια;

Οι διακοπές της Μαρίας Ηλιάκη φέτος δεν περιλάμβαναν tour σε πολλά νησιά. Βέβαια για όλους το καλοκαίρι αυτό ήταν πολύ διαφορετικό λόγω της υγειονομικής κατάστασης, και αυτό είναι κάτι που όλοι μας καταλάβαμε. Η παρουσιάστρια λοιπόν και για τον λόγο αυτό προτίμησε να μην κάνει πολλά πράγματα, αλλά να περιορίσει τις επιλογές της. Οι διακοπές της είχαν δύο προορισμούς, την Κρήτη και φυσικά την Ελβετία όπου μένει ο σύντροφός της.

Αφού πέρασαν αρκετές μέρες μαζί στην Ελούντα, η Μαρία και ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψαν στο Horgen της Ελβετίας, κι εκεί περνούν το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Ωστόσο, με κάποια στόρι της κάπως μπερδευτήκαμε για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον αγαπημένο της. Το μόνο σίγουρο είναι πώς τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνουν απίστευτα καλά και ίσως να βρισκόμαστε και πριν από μια σημαντική ανακοίνωση.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη, όμως αυτή τη φορά είδαμε κάτι που μας ενθουσίασε. Ένα στόρι της παρουσιάστριας στο Instagram account της ήταν αρκετό για να δούμε το μονόπετρο στο χέρι της και να αναρωτηθούμε τι μας κρύβει. Πιστεύεις κι εσύ πως έχει γίνει κάποιου είδους πρόταση από τον αγαπημένο της και δεν το έχουμε καταλάβει;

Το δαχτυλίδι που είδαμε να φορά στο χέρι της στο βίντεο στο Instagram της μοιάζει πολύ με μονόπετρο και ίσως να μαρτυρά τον «γάμο» της με τον άντρα της ζωής της. Το σίγουρο πάντως είναι ένα, πως αν της έκανε πρόταση, αυτή είναι η πιο ωραία είδηση –και καθόλου απρόσμενη- της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ