Η Μαρία Μπέη του Master Chef είναι αγνώριστη στη φωτογραφία που ανέβασε

Η Μαρία Μπέη του Master Chef είναι αγνώριστη στη φωτογραφία που ανέβασε

Σίγουρα δε θα την αναγνώριζες αν δε σου λέγαμε ποια είναι.

Πόσες tb φωτογραφίες έχεις δει χαζεύοντας την αρχική σου στο instagram; Στην πλειοψηφία τους, αυτές οι φωτογραφίες είναι σκέτο μπέρδεμα! Τόσο Έλληνες celebs, όσο και μεγάλα ονόματα του Hollywoon έχουν βαλθεί να μας «τρελάνουν» με τις φωτογραφίες τους από το παρελθόν και κάπως έτσι έγινε και με την πρόσφατη ανάρτηση της γνωστής παίκτριας του Masterchef.
Η παίκτρια του μαγειρικού show, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο instagram δημοσίευσε φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και για καλή μας τύχη, την αναγνωρίσαμε αμέσως, χάρη στο Q&A που ένας θαυμαστής της ζήτησε φωτογραφία από όταν ήταν παιδί, ειδάλλως, όχι μόνο δε θα την αναγνωρίζαμε, αλλά θα σπάγαμε το κεφάλι μας για να βρούμε ποια κρύβεται πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο.
Η Μαρία Μπέη, ήταν ένα από τα πρόσωπα του Masterchef που σχολιάστηκαν πολύ. Με τις μαγειρικές της ικανότητες, την σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο, αλλά και για τις έντονες κόντρες που είχε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών και ας μη κρυβόμαστε, αυξήθηκαν τους followers της στα social media στο λεπτό.

Πλέον η μελαχρινή παίκτρια του Masterchef, μετρά περισσότερους από 50Κ ακόλουθους στο instagram και καταλαβαίνεις ότι αυτοί οι χρήστες δεν είναι απλοί followers, αλλά φανατικοί θαυμαστές της. Έτσι μέσα από ένα Q&A, η Μαρία αποφάσισε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση τους. Η στιγμή φυσικά που ένας θαυμαστής ζήτησε να δει την Μαρία… junior δεν άργησε και τότε ήταν που είδαμε πώς ήταν η Μαρία σαν μικρό κορίτσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ