Χολιγουντιανή ηθοποιός έχασε σχεδόν 20 κιλά και εντυπωσιάζει το Instagram

Χολιγουντιανή ηθοποιός έχασε σχεδόν 20 κιλά και εντυπωσιάζει το Instagram

Ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Το Hollywood είναι ένας κόσμος που, αν ένα πράγμα δεν κάνει, είναι να σε κάνει να βαριέσαι. Μέσα σε αυτόν, θα βρεις ηθοποιούς, τραγουδιστές και κάθε είδους σταρς που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, ώστε να ανεβάσουν τη ζήτηση και το κασέ που έρχεται μαζί με αυτή. Και τα καταφέρνουν περίφημα.

Οι ηθοποιοί, ειδικά, έχουν να δώσουν πολύ υλικό στο κοινό. Χάρη στους ρόλους τους μεταμορφώνονται διαρκώς σε άλλους ανθρώπους για να υποστηρίξουν τον εκάστοτε χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές δεν μπορούμε καν να τους αναγνωρίσουμε. Τώρα, όμως, δεν είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, αφού η αλλαγή συνέβη στην πραγματικότητα.

Μία πασίγνωστη Χολιγουντιανή ηθοποιός πήρε την απόφαση να χάσει κάποια κιλά και το τελευταίο διάστημα γνωρίζαμε ότι βρισκόταν στη φάση που προσπαθούσε να φτάσει στον τελικό της στόχο. Δεν ξέρουμε αν έχει βάλει την τελεία ή αν θα συνεχίσει το πρόγραμμα για την απώλεια βάρους που ακολουθεί, πάντως, τη στιγμή που μιλάμε και σύμφωνα με πληροφορίες ξένων Μέσων, όπως το Hollywood Life, έχει χάσει περί σχεδόν 20 κιλά.

Η ξανθιά ηθοποιός κάνει αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, στις οποίες είναι πλέον ορατή η απώλεια των κιλών. Μία κούκλα ήταν και πριν, όμως, να της δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερε. Ξέρουμε πόσο κόπο χρειάζεται.

Δες στη συνέχεια ποια είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ