Δανάη Μπάρκα : «Στην αρχή του χωρισμού μου ζορίστηκα»

Δανάη Μπάρκα : «Στην αρχή του χωρισμού μου ζορίστηκα»

Η Δανάη Μπάρκα είναι και πάλι με τον σύντροφό της.

Η Δανάη Μπάρκα σύντομα κάνει πρεμιέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA, ενώ δεν αποφεύγει να απαντήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Να θυμίσουμε πως μετά από έξι χρόνια σχέσης με τον Πάνο Αδαμόπουλο, η Δανάη είχε ανακοινώσει στα Μέσα το χωρισμό τους, κίνηση η οποία ξάφνιασε αρκετούς.

Σήμερα, το ζευγάρι είναι και πάλι ερωτευμένο, με τη Δανάη να περιγράφει τα όσα βίωσε κατά την περίοδο του χωρισμού της. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Down Town.

Ήταν λάθος τελικά ο χωρισμός;

Οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν. Καμιά φορά, ο χρόνος είναι όντως γιατρικό, που λένε. Και γιατρικό δεν σημαίνει ότι περνάει ο χρόνος και μαθαίνεις να ζεις με μια απώλεια. Είναι και το να καταλάβεις με ποιον άνθρωπο νιώθεις υγιής συναισθηματικά και ψυχικά. Εμείς πήραμε πέρσι τον χειμώνα τον χρόνο μας και συνειδητοποιήσαμε ότι το «μαζί» είναι καλύτερο από το «χώρια». Και αυτό δεν το παίρνεις αψήφιστα, ειδικά ύστερα από έξι χρόνια σχέσης με τον άνθρωπο σου.

Πέρασες δύσκολα μόνη σου;

Στην αρχή ήταν ζόρικα. Είχα όμως τους φίλους μου, που είναι η αντιβίωση μου. Από τη μια μπορεί να πονάς, από την άλλη να βλέπεις ότι έπρεπε να γίνει. Χαίρομαι όμως γιατί συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο ξανά, και το ίδιο συνειδητοποίησε και ο Πάνος. Δεν χάθηκε ο χρόνος μας.

Είναι εύκολο μετά την επανασύνδεση να επανέλθει ένα ζευγάρι στην κανονικότητα του;

Τα πράγματα επανέρχονται με φροντίδα και πίστη. Γίνονται όπως τα θες και ακόμη καλύτερα. Έχω μεγαλώσει με τη γιαγιά και τον παππού μου και έχω μέσα μου πράγματα παλαιάς κοπής, ας πούμε. Μου αρέσει να παλεύω, δεν αφήνω τις σχέσεις στην τύχη τους. Στην εποχή μας, λόγω της ταχύτητας που υπάρχει στα πάντα, οι άνθρωποι αλλάζουν πολύ πιο εύκολα τα δεδομένα στη ζωή τους. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να πιστεύω ότι θα είμαι με έναν άνθρωπο και θα φτιάχνω κάτι μέχρι να τελειοποιηθεί. Το να σηκωθώ να φύγω στα δύσκολα, δεν θεωρώ ότι είναι υγιές για τα δικά μου δεδομένα. Όσο γιαγιαδίστικο και να ακούγεται, μου αρέσει να πιστεύω στην αγάπη.

Αλλάζει τη σχέση ένα διάλειμμα;

Όλα αλλάζουν, γιατί αλλάξαμε εμείς. Το γεγονός ότι αντιληφθήκαμε και οι δύο το πόσο θέλουμε όντως να είμαστε μαζί μας δένει πολύ περισσότερο. Όλες οι σχέσεις θεωρώ ότι χρειάζονται τα διαλείμματα τους, τις αναπνοές τους.

Είναι ακόμα ταμπού οι χωρισμοί. Θα μπορούσες να πεις ότι ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν μικρή σε έκανε πιο ώριμη σε αυτό το κομμάτι;

Οι γονείς μου χώρισαν και αυτήν τη στιγμή τους λέω:«Σας ευχαριστώ που χωρίσατε». Γιατί καταφέραμε μέσα από αυτήν τους την απόφαση να έχουμε σήμερα μια υγιή σχέση. Επίσης, οι γονείς μου αγαπιούνται μεταξύ τους μέχρι σήμερα, γιατί το σταμάτησαν ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε. Άρα, δεν είχαμε αντιπάθειες και τσακωμούς. Το να κάθεσαι σε μια σχέση και να τσακώνεσαι, να φωνάζεις, να μην είσαι ευτυχισμένος, μόνο δυστυχισμένα παιδιά θα φέρει. Άρα, τα διαλείμματα και οι δοκιμές, προκειμένου να φτιάξεις την ιδανική σχέση για σένα, μου φαίνονται πολύ σωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ