Instagram vs reality: Η φωτό της Οικονομάκου που έδειξε όλη την αλήθεια

Instagram vs reality: Η φωτό της Οικονομάκου που έδειξε όλη την αλήθεια

Πόσο ισχύει όμως αυτό;

Καταλαβαίνεις ότι το καλοκαίρι έχει τελειώσει όταν η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα και δεν ανεβάζει πλέον φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Η αλήθεια είναι πως φέτος το καλοκαίρι μας ταξίδεψε σε πολλούς προορισμούς, όμως ο αγαπημένος μας ήταν ξεκάθαρα τα Κύθηρα.

Τα stories και οι φωτογραφίες της ήταν ότι καλύτερο βλέπαμε στο Instagram μας τις τελευταίες μέρες και κάτι μας λέει πως θα δούμε πολλά #tb μέσα στο επόμενο διάστημα. Ωστόσο το καλύτερο και πιο αληθινό ίσως post που είδαμε ήταν αυτό που ανέβηκε μερικές ώρες πριν.
Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε την πιο top φωτογραφία της για φέτος το καλοκαίρι με το κορμί της να είναι πραγματικά φανταστικό. Την ίδια στιγμή που εμείς τρώγαμε τα παγωτά, τα σουβλάκια, τα brunch και πίναμε κοκτέιλ, η ηθοποιός δείχνει να μην έχει πάρει γραμμάριο.

Αυτό που μας άρεσε όμως σε αυτό το post ήταν που αντικατόπτριζε φουλ την πραγματικότητα. Έχεις ακουστά το Instagram vs reality? Αυτό ακριβώς έκανε στην τελευταία ανάρτηση της και αλήθεια δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ