Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με μαγιό και δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδας

Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με μαγιό και δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδας

Δες την απίθανη φωτό της

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μία υπερταλαντούχα ηθοποιός, την οποία λατρέψαμε μέσα από πολλούς ρόλους της. Ο καλύτερος όλων βέβαια ήταν και θα είναι για πάντα, η Ντάλια Χαντζηαλεξάνδρου από το Παρά Πέντε. Οι ατάκες της –γραμμένες πάντα από τον Γιώργο Καπουτζίδη- ήταν όλες μία και μία και η αλήθεια είναι πως έχουν μείνει στην ιστορία 15 χρόνια τώρα.

Στην ιστορία όμως έχει μείνει και το κορμί της όσες φορές την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της. Και δεν είναι λίγες. Πριν από δεκαοχτώ ώρες η ξανθιά ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία φορά το ολόσωμο μαγιό της κι ένα λευκό πουκάμισο και το κορμί της κέντρισε τον ενδιαφέρον όλων.

Χαζεύουμε αρκετά λεπτά το σώμα της είναι η αλήθεια και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Το καλύτερο βέβαια δεν στο είπαμε ακόμη. Όσο και αν την κοιτάξαμε, όσο και αν χαζέψαμε το σώμα της, δεν είδαμε πουθενά έστω λίγη κυτταρίτιδα.

Τα καλλίγραμμα πόδια της και η επίπεδη κοιλιά της αξίζουν χειροκρότημα και συγχαρητήρια και θα της τα δώσουμε εννοείται. Η 51χρονη ηθοποιός είναι η Jennifer Lopez της Ελλάδας και το standing ovation για το κορμί αυτό της ανήκει δικαιωματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ