Η καλύτερη συμβουλή που έδωσε ο Clint Eastwood στο γιο του

Η καλύτερη συμβουλή που έδωσε ο Clint Eastwood στο γιο του

Και που σίγουρα αξίζει να δώσεις και εσύ στο δικό σου παιδί.

Ο Clint Eastwood ήταν πάντα ένας άνθρωπος που έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους. Γνώριζε πως είχε αρκετά ελαττώματα, αλλά προσπαθούσε πάντα να κάνει τον γιο του καλύτερο από τον ίδιο. Αρχικά είναι μοναδικό το πόσο μοιάζουν οι δύο άντρες και ο Scott προσπαθεί να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του αν και έχει δηλώσει πως ποτέ δεν θα καταφέρει να γίνει το ίδιο καλός με εκείνον.

Όμως σε συνέντευξή του, ο Scott Eastwood μίλησε μεταξύ άλλων και για την καλύτερη συμβουλή που του είχε δώσει ο πατέρας του για την ζωή. Μία συμβουλή που αξίζει να δώσεις και εσύ στο δικό σου παιδί. «Μου λέει να ακούω. Να ακούω όσο περισσότερο μπορώ και να έχω το στόμα μου κλειστό. Και είμαι καλός σε αυτό». Άλλωστε ο Scott έχει μεγαλώσει με 6 αδερφές και ξέρει καλά τι σημαίνει να είσαι υπομονετικός.

Όμως το βαθύτερο νόημα της συμβουλής, είναι αυτό που πρέπει να έχει στο μυαλό του κάθε παιδί που βαδίζει στο δρόμο προς την ενηλικίωση. Όποιος μίλησε πολύ έχασε τον δρόμο και όποιος δεν έκατσε να μάθει, έπεσε σε παγίδες της ζωής. Ακόμη και εμείς, πρέπει να θυμόμαστε όχι μόνο πως δεν τα γνωρίζουμε όλα αλλά έχουμε να μάθουμε τόσα πολλά ακόμη.

Eastwoods

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ