9 ψέματα που πάντα θα πεις, αλλά καμία γυναίκα δεν πιστεύει

9 ψέματα που πάντα θα πεις, αλλά καμία γυναίκα δεν πιστεύει

Μην νομίζεις ότι ξεγελάς. Μας έχουν πάρει χαμπάρι.

Λένε ότι το ψέμα είναι προνόμιο αντρικό και καθόλου δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Διότι μπορεί εμείς να πούμε το ψέμα για την τιμή των νέων μας παπουτσιών, προφανώς για να αποφύγουμε τη γκρίνια σου, εσύ όμως θα πεις ψέματα βαριά, τραγικά και κάπως… επικίνδυνα! Το καλό βέβαια είναι ότι πλέον τα ψέματά σου, και εύκολα ανιχνεύσιμα είναι και φυσικά αδύνατο να γίνουν πιστευτά. Με λίγα λόγια, μικρέ κατεργαράκο σε μάθαμε και δεν μας κοροϊδεύεις πια. Και μιας και για τους δικούς σου προσωπικούς μάλλον λόγους, συνεχίζεις να ψεύδεσαι ασυστόλως, παρακάτω σου έχω μία λίστα ψεμάτων που μας λες, και πια πάνε στο βρόντο. Ενημερώσου και λάβε τα μέτρα σου, γιατί η πρόληψη σώζει και… σχέσεις!!!

«Έκανα εξετάσεις 6 μήνες πριν»

Αυτό το ψέμα πάλιωσε και η πιθανότητα να έχεις εξετάσει τα απόκρυφά σου έστω και πάνω από μία φορά στη ζωή σου, είναι ίση με την πιθανότητα να είμαι εγώ μοντέλο (ΚΑΜΙΑ). Οπότε grow up, και σε περίπτωση που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό, δήλωσέ το σαν σωστός και ώριμος άντρας που είσαι, και άσε εκείνη να πάρει την απόφαση. Αλήθεια μας κουράσατε.

«Πάντα χρησιμοποιώ προφυλακτικό»

Απλά στην προκειμένη θέλεις να δεθείς ακόμα περισσότερο με την ανυποψίαστη που έχεις απέναντί σου, και λες για ΜΙΑ μόνο φορά, να παραστρατήσεις. Έτσι είναι, με τόση καταπίεση να μη γλεντήσεις κι εσύ λιγάκι; Βρε ουστ.

Oι υπόλοιπες στο παρακάτω άλμπουμ:

«Α όχι δεν μπορώ πάλι»: Σε κουράσαμε με το φοβερό σεξ που κάναμε, και αφού έκανες τη δουλίτσα σου, αρνείσαι κατηγορηματικά να ανταποδώσεις, γιατί είσαι κομμάτια! Κακοπροαίρετοι θα έλεγαν ότι απλά ήθελες να κάνεις σεξ με κάποια. Αλλά εντάξει… εδώ δεν υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι (#not).

«Είμαι 1,85»: Είσαι 1,79 και χώνεψέ το καημένε. Ξέρω ο Έλληνας είναι κοντός οπότε για ποιο λόγο να λέμε ψέματα μεταξύ μας; Να ζούσες στη Λιθουανία να το καταλάβω. Εξάλλου όταν σε είδα και μου άρεσες, δεν έβγαλα μεζούρα να σε μετρήσω. Και τώρα συνειδητοποιώ ότι τελικά είναι μέγα λάθος η μη χρήση μεζούρας. Πόσα ψέματα θα είχαμε αποφύγει…

«Έτρεχα, γι’ αυτό δεν σε πήρα τηλέφωνο»: Πότε θα μάθεις να λες: «Ωραία περάσαμε αλλά δε θα κάνουμε και σχέση. Γεια σου». Είδες; Δεν είναι και τόσο δύσκολο.

«Δεν έφαγα εγώ το παγωτό»: Άκουσε να δεις ζουζουνάκι μου. Για να το έχω στην κατάψυξη, ημιτελειωμένο ή και όχι, πάει να πει ότι έχω σκοπό να το φάω. Και όταν μία γυναίκα, ξεφεύγει από την καθημερινή μάχη ενάντια στα περιττά κιλά, και λέει «ναι» στο γλυκό, πάει να πει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην τολμήσεις λοιπόν να αγγίξεις το παγωτό αυτό, γιατί θα γίνει χαμός!

«Δεν έχει συμβεί τίποτα ποτέ με την κολλητή του Κώστα»: Σε είδα πώς την κοιτούσες στα γενέθλιά του χθες. Οπότε ή θα το παραδεχτείς ή θα πάθεις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Βασικά και στις δύο περιπτώσεις θα τις πάθεις, αλλά καλύτερα να ξέρω και 5 πράγματα.

«Δεν έχω λεφτά»: Για να τρως κάθε βράδυ αηδίες απ’ έξω έχεις, αλλά αν σου πω να πάμε εκδρομή, είσαι απένταρος; Πρόσεχε: Μία, δύο, τρεις, θα αρχίσω να πηγαίνω εκδρομές με άλλους. Και όταν λέω άλλους δεν εννοώ άλλους άντρες αλλά τις φίλες μου. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.

«Όχι η σχέση μας δεν περνάει καμία κρίση»: Τσακωνόμαστε όλη την ώρα, δεν κάνουμε σεξ και γενικά δεν κάνουμε τίποτα μαζί. Βρίσκουμε δικαιολογίες για να περνάμε χρόνο χωριστά και φυσικά δεν υπάρχει κανένα πλάνο για το μέλλον. Έχεις δίκιο, είναι όλα ιδανικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ