Σταματίνα Τσιμτσιλή : Οι πόζες με τις κόρες της και τον γιο της

Σταματίνα Τσιμτσιλή : Οι πόζες με τις κόρες της και τον γιο της

Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κόρες της και τον γιο της!

Μα πώς πέρασε το καλοκαίρι;

Σίγουρα για όλους αυτό το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό και πέρασε γρήγορα, όμως κάποιοι πέρασαν όμορφα και το διασκέδασαν όσο μπορούσαν γεμίζοντας μπαταρίες για να τα βγάλουν πέρα ακόμη μια δύσκολη χρονιά που υπάρχει μπροστά τους.

Μέσα σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που με το που σταμάτησε η εκπομπή της, πήρε τα παιδιά και έφυγε κατευθείαν για την Πάρο, το αγαπημένο της νησί.

Η παρουσιάστρια έχει δικό της σπίτι εκεί και κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στο όμορφο αυτό Κυκλαδίτικο νησί που λατρεύουν αρκετοί Έλληνες διάσημοι.

Πώς πέρασε όμως με τα παιδιά της και τι έκανε;
Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα ξέφυγε από το πρόγραμμα διατροφής της. Γι’ αυτό άλλωστε έκανε κάποιες φορές detox με το αγαπημένο της ρόφημα.

Έφαγε σύκα, απόλαυσε τις παραλίες της Πάρου, είδε ζώα, έπαιξε στα σοκάκια με τη Μαίρη, τη Νάγια και τον Γιάννη και γενικότερα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να χαρίσει για ακόμη μια φορά μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις στα παιδιά της. Δεν ήθελε ο κορονοϊός να επηρεάσει στο ελάχιστο τη ζωή τους στο νησί και φρόντιζε τα μικρά της να νιώθουν ασφαλή δίπλα της.

Φωτογραφίες δημοσίευε τακτικά και ήταν αρκετές για να μας δείξει πόσο υπέροχα περνούσε με την οικογένειά της.

Εμείς μαζέψαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες και Insta stories που δημοσίευσε στο Instagram και φτιάξαμε το φετινό καλοκαιρινό φωτογραφικό της άλμπουμ.

«Ξεφυλλίστε» το παρακάτω και δείτε μερικές από τις πιο όμορφες και χαλαρές στιγμές της μαμάς Σταματίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ