Μαρία Κορινθίου : Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το πραγματικό της σώμα

Μαρία Κορινθίου : Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει το πραγματικό της σώμα

Η φωτογραφία δεν έχει υποστεί κανένα ρετούς

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια από τις πιο sexy και γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στόχος για τα κιλά της και το κορμί της, ωστόσο πάντα φροντίζει να απαντάς στους επικριτές και στους haters της με τον τρόπο που τους αξίζει.

Το bullying για τον σωματότυπο, τα κιλά και το αν μια γυναίκα έχει κυτταρίτιδα είναι από τα θέματα που ελκύουν ιδιαίτερα ανθρώπους που κατά βάση δεν έχουν ζωή και ασχολούνται με τους άλλους.

Η ηθοποιός ωστόσο φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πια αυτά τα ταμπού, και καλά έχει κάνει, και πλέον ανεβάζει όποια φωτογραφία θέλει στα προσωπικά της social media χωρίς να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη και η κακία του κόσμου. Η τελευταία φωτογραφία της που ανέβασε με μπικίνι από τη θάλασσα, έχει ήδη μπει στη λίστα με τις αγαπημένες μας.

Η Μαρία έχει ένα από τα πιο juicy κορμιά της ελληνικής showbiz, με τις καμπύλες της και τα όλα της και λατρεύουμε το πόσο άνετη και ακομπλεξάριστη είναι. Στη νέα της φωτογραφία με μπικίνι το κορμί της φαίνεται όπως πραγματικά είναι, χωρίς φίλτρα και χωρίς κανένα ρετούς, και θέλουμε απλά να τη χειροκροτήσουμε. Το κορμί της είναι απλά φανταστικό και ίσως να είναι και η πιο inspirational φωτό της σημερινής μέρας.

Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως εκπλαγήκαμε ευχάριστα γιατί δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας κανένα hate σχόλιο, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε, γιατί είναι απλά κούκλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ