Έχεις δει το σπίτι της Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο; Η θέα είναι μοναδική

Έχεις δει το σπίτι της Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο; Η θέα είναι μοναδική

Φαντάζεσαι κάτι καλύτερο από σπίτι σε νησί;

Το κείμενο αυτό δεν είναι μία ακόμη ωδή στο καλοκαίρι που ήρθε χωρίς να το καταλάβουμε και το ίδιο γρήγορα έφυγε. Είναι μια ωδή στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο, γιατί ποιος δεν θα ήθελε ένα σπίτι σε κάποιο νησί να πηγαίνει να ξεκουράζεται κάθε καλοκαίρι; Βέβαια εμείς για να είμαστε ειλικρινείς και χειμώνα εκεί θα ήμασταν, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό.
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η Σταματίνα το φετινό καλοκαίρι της το πέρασε στην Πάρο με τον σύζυγο και τα τρία της παιδιά, και μέσα από το Instagram account της είχαμε ουκ ολίγες φορές την ευκαιρία να δούμε γωνιές του σπιτιού της, αλλά και την θέα αυτού. Μπορεί μερικούς μήνες πριν η θέα από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο να μας είχε κόψει την ανάσα, όμως όταν έχεις σπίτι σε νησί των Κυκλάδων, τι μπορεί να πάει στραβά και να μην έχεις επίσης εκπληκτική θέα;
Αν κάνεις μια βόλτα στο Instagram της Σταματίνας θα δεις αρκετές φωτογραφίες που έχει βγάλει τόσο από το εσωτερικό του, όσο και από το εξωτερικό αυτού. Στις πιο πρόσφατες βλέπουμε την παρουσιάστρια να κάθεται έξω στο τραπέζι, αλλά και μία ξαπλωμένη στον καναπέ της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Κι ενώ πιστεύαμε πως το εξωτερικό του θα μοιάζει όπως όλα τα κυκλαδίτικα σπίτια λευκό με μπλε παράθυρα, της Σταματίνας είναι λίγο διαφορετικό, το ίδιο εντυπωσιακό και όμορφο. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, και εμείς αν είχαμε σπίτι σε νησί δεν θα μας ένοιαζε τι χρώμα έχουν τα παντζούρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ