H πρώην του Σταύρου Νιάρχου θα γίνει μαμά για πρώτη φορά

H πρώην του Σταύρου Νιάρχου θα γίνει μαμά για πρώτη φορά

Η Jessica Hart ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της.

Τι κι αν η σοβαρή σχέση που είχε με τον Σταύρο Νιάρχο είχε άδοξο τέλος, φαίνεται ότι η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη και μάλιστα ευχάριστα.

Η νέα της σχέση με τον οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham, έγινε γνωστή αφού είχαν βρεθεί μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και λίγο καιρό μετά ήρθε και το πρώτο τους κοινό post στα social media. Πλέον, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να τους συμβεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μοντέλο είχε κρύψει έως τώρα την εγκυμοσύνη της με επιτυχία αφού κάλυπτε την κοιλίτσα της με φαρδιά t-shirts. Όπως αναφέρει το ξένο site, τον Μάιο η Jess είχε «πιαστεί» με τον σύντροφό της καθώς έφευγαν από το σπίτι τους στο Los Angeles και οι φήμες για την εγκυμοσύνη της είχαν ήδη ξεκινήσει μιας και η κοιλίτσα της είχε αρχίσει να γίνεται αντιληπτή. Ποιος μπορεί να το ξέρει αυτό… πάντως πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αφού το μοντέλο ανέβασε φωτογραφία στο Instargam με το τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι.

Από εδώ και πέρα η οικογένεια των Jess και James μεγαλώνει. Ο James έχει ήδη μια μικρή κόρη την Wren από προηγούμενη σχέση του και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νέα για ένα αδερφάκι θα την χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

photo

photo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ