Βαλέρια Λάτσιου : Η νέα αλλαγή φωτό στο προφίλ της και το αισιόδοξο μήνυμα!

Βαλέρια Λάτσιου : Η νέα αλλαγή φωτό στο προφίλ της και το αισιόδοξο μήνυμα!

Η Βαλέρια Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου περνάει το πιο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 σε λίγους μήνες γίνεται 13 ετών και δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της ότι η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια λοιπόν για την οποία η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» προσφάτως έκανε αλλαγή στη φωτογραφία προφίλ της στο instagram αλλά έκανε και μία νέα, αναρτώντας κοινή φωτογραφία μαζί με μία φίλη της. Συνεχίζει να κρατά ιδιωτικό τον λογαριασμό της, όμως τώρα ανάρτησε στο προφίλ της και το πιο αισιόδοξο μήνυμά της. «Stay positive» έγραψε η έφηβη Βαλέρια, που σημαίνει «μείνε θετικός και αισιόδοξος» σε ελεύθερη μετάφραση.

Η Βαλέρια είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η Βαλέρια Λάτσιου αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές με τα αδέρφια της και τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη και φυσικά δεν σταματά να μπαίνει στο instagram! Δείτε το νέο της προφίλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ