Απίστευτες ατάκες για τον Αρναούτογλου – Άλλος στη Μύκονο κι άλλος στη φώτο

Απίστευτες ατάκες για τον Αρναούτογλου – Άλλος στη Μύκονο κι άλλος στη φώτο

Το Happy Day σχολίασε την φωτογράφιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ραδιοφωνική του εκπομπή! Επικές ήταν οι ατάκες στον αέρα του Happy Day!

«Ο Γρηγόρης ειλικρινά… Με συγχωρείς Γρηγόρη μου, αλλά ειλικρινά δεν θα μπορέσω να μην σχολιάσω. Είναι πριν από 15 χρόνια η φωτογράφιση για το ραδιόφωνο; Όταν άρχισαν; Είναι τώρα, φετινή και η Μύκονος πότε είναι;» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα της εκπομπής και πρόσθεσε: «Τώρα η Μύκονος, τώρα και η φωτογράφιση… Σε 10 μέρες δεν μπορεί αυτό να συνέβη».

Η δεΣταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «είναι αυτό που ο φωτογράφος θέλει λίγο να σε ευχαριστήσει και σου κάνει λίγο περισσότερο photoshop από ότι θα έπρεπε. Πέφτει η πριονοκορδέλα σύννεφο και η πραγματικότητα σε ξεπερνά… Θέλεις να νιώθεις όμορφος και λες… Η φωτογραφία που θα είναι σε γιγαντοαφίσες για το ραδιόφωνο να με δείχνει στην ιδανική βερσιόν μου» πρόσθεσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και υπογράμμισε: «Δεν μιλάω γιατί και εμείς, οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε, θέλουμε να έχουν και τα φιλτράκια τους και να δείχνουμε κούκλες.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ