Πόσα λεπτά σεξ χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Πόσα λεπτά σεξ χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Μία νέα έρευνα επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους σου.

Όπως κάθε ενήλικας που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εσύ πιστεύω ότι δεν αγαπάς μόνο το σεξ, αλλά αγαπάς κυρίως το καλό σεξ. Και έστω ότι την ποιότητα την έχεις εξασφαλισμένη. Είτε γιατί είσαι σε σχέση που γουστάρεις πολύ και τρελαίνεσαι, είτε γιατί έχετε βρει τα κουμπιά ο ένας του άλλου, είτε γιατί είστε τόσο απελευθερωμένοι και δημιουργικοί που κάθε φορά δοκιμάζετε και κάτι νέο.

Αυτά με την ποιότητα, γιατί υπάρχει και το θέμα της ποσότητας, το οποίο σε απασχολεί συνήθως μετά τα 30 ή τουλάχιστον μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης. Γιατί μπορεί να έχεις κατακλυστεί με πληροφορίες περί ποιοτικού σεξ-και πώς να το καταφέρεις-αλλά ένας χριστιανός δε βρέθηκε να σου πει, πόση ώρα θα πρέπει να διαρκεί αυτό.
giphy downsized

Μέχρι σήμερα φίλε αναγνώστη που δημοσιεύτηκε έρευνα έμπειρη, ειλικρινής και άκρως ενδιαφέρουσα. Πόση ώρα θέλει η μέση γυναίκα να διαρκεί το σεξ; Ερώτημα που ίσως να δίσταζες να θέσεις, από το φόβο της ενδεχόμενης απάντησης.

 

Και αν κρίνω από το αποτέλεσμα, μάλλον οι φόβοι σου επιβεβαιώθηκαν γιατί το μαγικό νούμερο είναι 25 λεπτά (what?) και… 51 δευτερόλεπτα!

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι η αντίστοιχη διάρκεια για τους άντρες, είναι… 8 δευτερόλεπτα λιγότερο-μια ζωή κοπανατζήδες.

giphy

Σε περίπτωση ωστόσο, που το 25λεπτο φαντάζει… βουνό (και είναι, εδώ που τα λέμε), μπορείς να ψάξεις κοπελιά στη Μεγάλη Βρετανία που είναι ok και με 16λεπτο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ