Γιώργος Λιάγκας : Τι ζήτησε ο γιος του να πάρει από την Τήνο

Γιώργος Λιάγκας : Τι ζήτησε ο γιος του να πάρει από την Τήνο

Θα μείνετε... άφωνοι.

Επιστρέφουν σιγά σιγά και οι τελευταίοι που συνέχισαν τις διακοπές τους το Σεπτέμβρη. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων, βρίσκεται με τα παιδιά του στην Τήνο.

Στο κυκλαδίτικο νησί έχει σπίτι και όπως είναι φυσικό το επισκέπτεται πολύ συχνά ειδικά το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης βρέθηκαν εκεί μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς ενώ στη συνέχεια συνέχισαν τις διακοπές τους με τη μαμά τους Φαίη Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος καθόλου τη διάρκεια του καλοκαιριού δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τα υπέροχα μέρη της χώρας μας που επισκέφτηκε με το σκάφος του. Η Τήνος βέβαια έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και όπως φαίνεται είναι ένας μέρος που το έχουν αγαπήσει και οι γιοι του.

Καθώς λοιπόν ετοιμάζονται να φύγουν ο γιος του ο Δημήτρης θέλει να πάρει μαζί του κάτι από το νησί.

Τι είναι αυτό; ‘Ενας πελεκάκος! Το αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram γράφοντας με χιούμορ: «Θέλει να τον παρουμε Αθηνα!!! Τι να κανω???? #tinos

Χιλιάδες ήταν τα σχόλια των followers του που άρχισαν να του προτύνουν λύσεις .«Πάρτον με μάσκα», « Πρόσεχε θα σου μείνει προίκα και θα τον φροντίζεις εσύ», «κρίμα αφήστε τον στο φυσικό του χώρο, του χρόνου πάλι», ήταν μερικές από αυτές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι του Γιώργου Λιάγκα με τα παιδιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ