Αστυνομικός γονάτισε στο λαιμό 14χρονου που δεν φορούσε μάσκα στην Ισπανία – Δείτε βίντεο

Αστυνομικός γονάτισε στο λαιμό 14χρονου που δεν φορούσε μάσκα στην Ισπανία – Δείτε βίντεο

Ξϋπνησαν μνήμες από τη δολοφονία του αφρομαρικανού Τζορτζ Φλόιντ

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη λαβή που χρησιμοποίησε αστυνομικός στην Ισπανία σε 14χρονο τον οποίο εντόπισε να μην φοράει μάσκα.

Στο βίντεο που καταγράφηκε την περασμένη Τρίτη στην πόλη Μιράντα ντε Έμπρο στη βόρεια Ισπανία φαίνεται ο αστυνομικός να γονατίζει στο λαιμό του 14χρονου, κίνηση που επανέφερε μνήμες από τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ.

Όπως ακούγεται στο βίντεο το αγόρι υποφέρει και φωνάζει από τον πόνο που του προκαλεί η λαβή του αστυνομικού.

Αν και παραμένει άγνωστο πόσο διάστημα ο αστυνομικός επέμεινε στην επικίνδυνη λαβή, από το βίντεο προκύπτει ότι τουλάχιστον για ένα λεπτό πίεζε στον λαιμό τον 14χρονο.

Εκτός από τον 14χρονο οι αστυνομικοί συνέλαβαν, τελικά, και τη μητέρα του η οποία ακούγεται στο βίντεο να τους φωνάζει να αφήσουν το παιδί της.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης την αντίδραση του αστυνομικού προκάλεσε η άρνηση του 14χρονου να του δώσει τα στοιχεία του όταν του ζητήθηκε αφού εντοπίστηκε να μην φοράει μάσκα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ισχυρίστηκε ότι το αγόρι προσπάθησε να επιτεθεί στον αστυνομικό, ισχυρισμό που διαψεύδει η οικογένεια του 14χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ