4 πράγματα που θα σου συμβούν αν σταματήσεις να το… κάνεις

4 πράγματα που θα σου συμβούν αν σταματήσεις να το… κάνεις

'Οχι, δεν είναι όλα μύθος τελικά!

‘Οχι, δεν είναι όλα μύθος τελικά!

Όχι όχι, ο τίτλος είναι ίσως λίγο πιο δραματικός από όσο θα έπρεπε, αν και δεν βρίσκω άλλες λέξεις για να περιγράψω το θέμα με το οποίο θα καταπιαστώ. Βλέπεις, σίγουρα το σεξ είναι πολύ σημαντικό, όχι τόσο για την επιβίωσή μας-κακά τα ψέματα κανένας δεν πέθανε από στέρηση-αλλά για την ποιότητα της ζωής μας. Ως γνωστόν η σεξουαλική πράξη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον έρωτα, μιας και το καλό σεξ, εξαρτάται άμεσα από τα συναισθήματα που έχουμε για τον παρτενέρ μας. Σε κάθε περίπτωση, όταν ένας οργανισμός έχει συνηθίσει να σεξουαλικά ενεργός, και ξαφνικά το… στερείται, αντιδρά θα λέγαμε με τον τρόπο του. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια πράγματα που θα σου συμβούν αν σταματήσεις να κάνεις σεξ.
Ίσως «πέσεις» ψυχολογικά
Σύμφωνα με ειδικούς η σωματική επαφή βοηθά στην παραγωγή οξυτοκίνης που είναι η ορμόνη της καλής διάθεσης και χαράς. Οπότε, μην κάνοντας σεξ, τα επίπεδα της οξυτοκίνης είναι αρκετά πιο χαμηλά.

Αλλάζουν τα… όνειρά σου

Και δεν εννοώ ότι είχες όνειρο να πας στη Νέα Υόρκη και δεν το έχεις πια. Εννοώ ότι βλέπεις όλο και πιο συχνά περίεργες και ακατάλληλες εικόνες. If you know what I mean.

Έχεις περισσότερο στρες

Ακόμα και ο πιο χαλαρός και ήρεμος άνθρωπος κι αν είσαι, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι είσαι κάπως πιο έξαλλη την περίοδο που… απέχεις. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες.

Πονάς περισσότερο κατά τη διάρκεια της περιόδου

Δυστυχώς ναι. Ο κόλπος χάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα το αίμα να πέφτει πιο δύσκολα, κάτι που προφανώς σου προκαλεί πόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ