Ιωάννα Τούνη: Το χειρότερο πέσιμο που της έχουν κάνει, είχε επιτυχία

Ιωάννα Τούνη: Το χειρότερο πέσιμο που της έχουν κάνει, είχε επιτυχία

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε άφοβα σε όλες τις "απαγορευμένες" ερωτήσεις που της έκαναν οι "Σφήκες" ενώ δεν δίστασε να επαναλάβει on camera το γνωστό #tounichallenge.

Μαζί με τη χθεσινή πρεμιέρα του The 2Night Show με την Γρηγόρη Αρναούτογλου, συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και οι «Σφήκες». Πρόκειται για τις εξαιρετικές κωμικούς Super Κική, Χρύσα Κατσαρίνη και Φελίσια Τσαλαπάτη που παίρνουν τη σκυτάλη από τις «Μύγες» για να βάζουν… στη γωνία τους καλεσμένους της εκπομπής.

Ποδαρικό τούς έκανε η Ιωάννα Τούνη, η οποία απάντησε άφοβα και ακομπλεξάριστα σε όλες τις «απαγορευμένες» ερωτήσεις τους, ενώ δεν δίστασε να επαναλάβει on camera το γνωστό #tounichallenge, κατά το οποίο μπορεί να βάλει ολόκληρο το χείλος ενός ποτηριού στο στόμα της.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε για το πώς αισθάνεται με τον χαρακτηρισμό «Τουνάρα» αλλά και τα σχόλια περί ομοιότητας με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το χειρότερο πέσιμο που της έχουν κάνει ήταν ένας άνδρας που της είπε ότι «είναι το πιο σέξι τραβέλι που έχει δει». Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ατυχές φλερτ του, απέδωσε καρπούς. Είπαμε, γιατί η Ιωάννα είναι εντελώς ακομπλεξάριστη.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ