Η Χριστίνα έχει κότσια : Μετά την Τούνη μια ακόμη που μιλά δημόσια για ροζ βίντεο (pics,vids)

Η Χριστίνα έχει κότσια : Μετά την Τούνη μια ακόμη που μιλά δημόσια για ροζ βίντεο (pics,vids)

Το κορίτσι του big brother μιλά ανοιχτά για τα 37 δευτερόλεπτα που την… καταδιώκουν γιατί κάποιος παραβίασε την ιδιωτική της ζωή.

Συνέβη με την Ιωάννα Τούνη. Συμβαίνει ξανά απόψε στο σπίτι του Big Brother. Η Χριστίνα πληρώνει ακριβά το τίμημα της δημοσιότητας. Λίγες ημέρες μετά την είσοδο της στο «σπίτι» και από εκεί στην «επωνυμία» ένα ροζ βίντεο στον κόσμο του διαδικτύου την προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Χριστίνα Ορφανίδου: Σάλος με ακατάλληλο βίντεο παίκτριας του Big Brother <p data-wpview-marker=. –

Ένα βίντεο 37 δευτερολέπτων με εκείνη πρωταγωνίστρια. Προφανώς ιδιωτικό. Αλλά πλέον –δυστυχώς- δημόσιο μέσα από τον κόσμο του internet Η γλυκιά και όμορφη Χριστίνα Ορφανίδου φέρεται να εμφανίζεται σε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφο της, απολαμβάνοντας τη στιγμή στην κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου. Το βίντεο αυτό υποτίθεται ότι προέρχεται από τις διακοπές της με τον σύντροφο της και είναι ήδη στα χέρια των ανθρώπων της παραγωγής. Όσοι το έχουν δει λένε ότι η Χριστίνα Ορφανίδου φαίνεται ξεκάθαρα στο επίμαχο βίντεο, μην αφήνοντας περιθώριο σε κανέναν να αμφισβητήσει την γνησιότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ροζ βίντεο βρέθηκε κατά λάθος σε χέρια που «δεν έπρεπε» με αποτέλεσμα να πάρει έκταση μέσω κοινοποιήσεων σε ιδιωτικές συνομιλίες. Δεν την πτοεί όμως όλο αυτό. Το επιβεβαιώνει απόψε με την επιλογή της να μιλήσει δημόσια. Και βεβαίως να μας θυμίσει την αντίστοιχη περιπέτεια της Ιωάννας Τούνη. Για εκείνη τα «ιδιωτικά βίντεο» που διέρρευσαν πριν λίγο καιρό ήταν περισσότερα. «Πριν από τρία χρόνια έγινε η ιστορία αυτή, όσο ήμουν στο My Style Rocks. Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό το βίντεο. Είχα κάνει πολλές αναφορές και κατέβηκε από το διαδίκτυο. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένωσα υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι ασχολούνταν με κάτι που με αφορούσε και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο. Απλά βγήκα και το έκανα όσο πιο αυθόρμητα γινόταν» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω.

Το βίντεο εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά παρ’όλο που έχει γυριστεί πριν από 3 χρόνια. Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα. Έλαβα πολλά μηνύματα, από πολλές γυναίκες. Μου έδωσαν δύναμη. Ένιωσα πολύ όμορφα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο τα δημόσια σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Αυτό μου έκανε εντύπωση», συμπλήρωσε. «Το κακό είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας. Όλη αυτή η ιστορία μου κόστισε στην τελευταία μου σχέση. Ο πρώην σύντροφός μου δεν το άντεξε. Ό,τι και να πω θα ακουστεί άσχημο γι’ αυτόν οπότε δεν θα πω τίποτα. Όσο αντέχει ο καθένας. Προχωράμε», κατέληξε η Ιωάννα Τούνη. Την ίδια διάθεση έχει προφανώς και η Χριστίνα. Να προχωρήσει μπροστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ