Άνιστον και Πιτ φλέρταραν on camera – «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι» (vid)

Άνιστον και Πιτ φλέρταραν on camera – «Νομίζω ότι είσαι πολύ σέξι» (vid)

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι για πρώτη φορά μετά από χρόνια μαζί στην οθόνη.

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ, πρώην ζευγάρι και νυν φίλοι, βρέθηκαν ξανά μαζί on camera για φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά από χρόνια, χθες το βράδυ βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί «για τις ανάγκες του «Fast Times at Ridgemont High», σε μια ανάγνωση της ταινίας παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς.

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης οι Ντέιν Κουκ, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Σία Λεμπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα αλλά και ο Σον Πεν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία το 1982. Ωστόσο το διάσημο πρώην ζευγάρι έκλεψε την παράσταση. Ο Πιτ υποδύθηκε τον Μπράντ Χάμιλτον, ο οποίος βάσει ρόλου έπρεπε να φαντάζεται τον χαρακτήρα της Άνιστον, Λίντα Μπάρετ, με μπικίνι.

Και κάπου εκεί ο ερωτισμός και το φλερτ περίσσευε προς τέρψη των τηλεθεατών. «Γεια, Μπραντ. Ξέρεις πως πάντα πίστευα πόσο χαριστωμένος είσαι. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;» είπε η Άνιστον, με την Τζούλια Ρόμπερτς σε άλλο παράθυρο να ξεσπά σε γέλια. Τα έσοδα της διαδικτυακής συνάντησης θα διατεθούν στη μη κυβερνητική οργάνωση CORE (Community Organized Relief Effort) του Σον Πεν και την Reform Alliance.

Οι Άνιστον και Πιτ παραμένουν φίλοι και εκτός οθόνης. Τον Ιανουάριο, πηγή ανέφερε στο Variety, ότι «Είναι φίλοι και χαρούμενοι. Δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά ευτυχία ο ένας για τον άλλον. Είναι ευτυχισμένη που ο Μπραντ επέστρεψε στη ζωή της ως φίλος, αλλά αυτό είναι, τίποτα περισσότερο».

«Ο Μπραντ και η Τζεν έχουν μια υπέροχη σχέση που μπορεί να φαίνεται μερικές φορές ερωτική. Έχουν μία ξεχωριστή ενέργεια όταν είναι μαζί, αλλά επιμένουν ότι τα πράγματα είναι καθαρά πλατωνικά και τίποτα περισσότερο από αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: Lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ