Αυτό είναι το πρωινό που επιλέγει καθημερινά η Halle Berry

Αυτό είναι το πρωινό που επιλέγει καθημερινά η Halle Berry

Έτσι διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Halle Berry που φέτος έγινε 54 ετών, είναι καλύτερα από ποτέ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Η όμορφη ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεό της στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, παρατηρώντας τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό ή αθλητική ενδυμασία και να κάνει γυμναστική. Η Αμερικανίδα σταρ ακολουθεί αυστηρά κετογονική διατροφή τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με καθημερινή άσκηση. Ο Peter Lee Thomas είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απίστευτη φυσική κατάσταση της διάσημης ηθοποιού.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Halle μας αποκάλυψε το αγαπημένο της πρωινό γεύμα: ασπράδια αυγών με αβοκάντο και μερικές φέτες φρέσκιας ντομάτας. Ο προπονητής της επιλέγει το ίδιο ακριβώς πιάτο με την διαφορά ότι εκείνος προσθέτει μπέικον από γαλοπούλα. Η Berry επίσης ομολόγησε πως ο ζωμός οστών είναι το ρόφημα που πίνει καθημερινά αφού συμβάλει στην απώλεια βάρους και στην παραγωγή του κολλαγόνου.

Εμείς βρήκαμε την απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις την πιο υγιεινή και νόστιμη ομελέτα.

Θα χρειαστείς:

½ φλιτζάνι ασπράδια αυγών
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
½ Κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 φύλλα φρέσκο βασιλικό
½ αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα (προαιρετικά)

Πώς θα το ετοιμάσεις:

Ανακάτεψε τα ασπράδια αυγών και την πάπρικα μαζί σε ένα μπολ. Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίξε το μείγμα των αυγών και άφησέ το να ψηθεί για 1 λεπτό. Τοποθέτησε τα φύλλα βασιλικού πάνω από τα ασπράδια αυγών. Ψήσε για ακόμη 1 λεπτό και πασπάλισε με φέτα. Όταν η ομελέτα έχει ροδίσει, κλείσε την φωτιά και σέρβιρε. Καλή απόλαυση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ