Δούκισσα Νομικού : Το «οργισμένο» της μήνυμα για τις μάσκες

Δούκισσα Νομικού : Το «οργισμένο» της μήνυμα για τις μάσκες

Το δικό της μήνυμα για όλα όσα βιώνουμε στέλνει και η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού έχει ένα από τα πιο ωραία Instagram accounts της ελληνικής showbiz και από τότε που έγινε μανούλα το έχουμε λατρέψει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν φορές που τη βλέπουμε να ποζάρει και μας εντυπωσιάζει με τη ομορφιά της, όπως ακριβώς συνέβη σε αυτό το story που έκανε μερικές ώρες πριν.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε στο Instagram account της σε μορφή story μια φωτογραφία στην οποία φορά μάσκα, και δεν μπορούμε ούτε να σχολιάσουμε το πόσο κούκλα είναι. Το μόνο που βλέπουμε στη φωτό είναι τα μάτια της, αφού το υπόλοιπο πρόσωπο έχει κρυφτεί από τη μάσκα και αλήθεια το διαπεραστικό της βλέμμα είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.

Tη φωτογραφία τη συνοδεύει με το χαρακτηριστικό λεκτικό «wear a damn mask», θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για όλα όσα βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Το #wearadamnmask είναι ένα hashtag που χρησιμοποιούν και στο Hollywood θέλοντας να πείσουν τους fans τους να τις φορούν.

Οι σταρς, εγχώριοι και διεθνείς προσπαθούν με τον δικό τους αυτό τρόπο μέσω των social media να μεταφέρουν το μήνυμά τους. Η μάσκα μας προστατεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ