Η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς τον Zlatan

Η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς τον Zlatan

Σιγά που δεν θα τα ‘βαζε με τον κορωνοϊό.

Το ξέρουμε πως δεν είναι εποχές για πλάκες, ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι άνθρωποι πεθαίνουν λόγω κορονοϊού, τον κόσμο να ζει μέσα στην αβεβαιότητα, παρατηρώντας ταυτόχρονα ορισμένους που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη νέα αυτή κατάσταση που ζούμε. Ακόμα και έτσι ωστόσο λίγο χιούμορ για να κατευνάσει την καταιγίδα δεν βλάπτει. Θα έλεγε κανείς πως ένα αστείο με τον Chuck Norris εναντίον του Covid-19 θα έπρεπε να το έχουμε ακούσει τόσο καιρό, αλλά μια ατάκα περιμένουμε που δεν έρχεται ποτέ. Πάλι καλά που υπάρχει ο Zlatan Ibrahimovic και σπάει λίγο ο πάγος.

Μπορεί στη Μίλαν και γενικότερα στην Ιταλία να «έπαθαν» βλέποντας τον να βγαίνει θετικός στον κορονοϊό, με τον «Ίμπρα» να τίθεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Οι «ροσονέρι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του για λίγες μέρες κάτι που σημαίνει ότι ο Σουηδός έχει άπειρο ελεύθερο χρόνο μπροστά του. Αφού δεν μπορεί να χτυπήσει κάποιο από τα αγαπημένα του τατουάζ, σίγουρα θα ασχοληθεί με την άλλη του αγαπημένη συνήθεια. Τις δημόσιες ατάκες του.

Από τη στιγμή που ο κορονοϊός του «χτύπησε» την πόρτα, δεν γινόταν να μην ασχοληθεί μαζί του.

«Ήμουν αρνητικός στον Covid χθες, και θετικός σήμερα. Δεν έχω συμπτώματα, οπότε δεν έγινε και τίποτα. Ο Covid είχε το κουράγιο να με προκαλέσει. Κακή ιδέα…» έγραψε στο Twitter ο Zlatan και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη πολλών ανθρώπων που διάβασαν την ατάκα.

 

tiwr

 

Για τον Zlatan δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. Είτε τον συμπαθείς, είτε τον αντιπαθείς. Είναι τόσο νάρκισσος, τόσο τρελός, τόσο κάφρος και υπερόπτης που καταντάει συμπαθητικός. Αν όμως υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε σε αυτόν, είτε δηλώνεις fan ή hater, αυτό είναι η αυθεντικότητά του.

Μπορεί σύντομα να γίνεται 39 ετών αλλά δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ατραξιόν μέσα στο γήπεδο, στις συνεντεύξεις Τύπου, στις δηλώσεις και social media. Γιατί πολλοί διάσημοι προσεβλήθησαν από τον κορονοϊό, αλλά κανείς δεν αντέδρασε με τέτοιο χιούμορ (ή όπως θα έκανε ούτως ή άλλως) σαν τον Zlatan.

Θυμήσου στο παρακάτω άλμπουμ τις κορυφαίες ατάκες που έχει ξεστομίσει:

Ο τέλειος Ζλάταν: «Δεν μπορώ παρά να γελάσω για το πόσο τέλειος είμαι»

Ο Θεός Ζλάταν: «Μόνο ο Θεός ξέρει. Μπορείς να τον ρωτήσεις. Τον έχεις μπροστά σου»

Ο μετριοπαθής Ζλάταν: «Δεν χρειάζομαι ένα τρόπαιο για να πω στον εαυτό μου πως είμαι ο καλύτερος»

Ο Ζλάταν μονοπώλιο: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα δεν αξίζει να το δείτε, άρα ποιο το νόημα να περιμένετε όλοι το Μουντιάλ».

Ο κουβαρντάς Ζλάταν: «Τίποτα δεν πήρα στη γυναίκα μου για τα γενέθλιά της. Έχει ήδη τον Ζλάταν».

Ζλάταν ο μηχανοκίνητος: «Όταν αγοράζεις τον Ζλάταν, είναι σαν να αγοράζεις μια Ferrari. Όταν οδηγάς ένα τέτοιο αμάξι πρέπει να του βάζεις και το καλύτερο καύσιμο, να πηγαίνεις στον αυτοκινητόδρομο και να το σπαταλάς όλο. Ο Γκουαρντιόλα μου έβαζε απλή βενζίνη και με πήγαινε μια βόλτα στην εξοχή. Αν αυτό ήθελε από την αρχή τότε ας αγόραζε ένα Fiat».

Ζλάταν ο τρελιάρης: «Έλα στο σπίτι να σου δείξω αν είμαι γκέι. Φέρε και την αδερφή σου»

Ζλάταν με στυλ: «Το στυλ παιχνιδιού μου είναι το Ζλάταν-style».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ