Γερμανού : Η επική ατάκα της για την ηλικία της Έλενας Μπάση από το Bachelor

Γερμανού : Η επική ατάκα της για την ηλικία της Έλενας Μπάση από το Bachelor

Κλάμα! H Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για την ηλικία της Έλενας Μπάση, της μεγαλύτερης παίκτριας από το Bachelor , η οποία δήλωσε 38 χρονών και η δήλωσή της ήταν επική!

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα του Ευτυχείτε και η παρουσιάστρια απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το Big Brother και το Bachelor!

Η Ναταλία Γερμανού είπε για το Big Brother: «Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών».

Όσο για το Bachelor η Ναταλία Γερμανού είναι: «Με ρωτάς για ένα πρόγραμμα που είναι μια παραγωγή του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Έχω πολλές φορές μείνει βράδια και το παρακολουθώ και άλλες φορές έχω γελάσει και άλλες φορές έχω πει… Ε μα τώρα»!

Και όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της Έλενας Μπάση, είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Η Έλενα Μπάση να είναι 39, να είναι 40. Σίγουρα ένα-δύο χρονάκια πρέπει να τα κρύβει. Εγώ είμαι πολύ παραπάνω από 38. Το ομολογώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ