Η 57χρονη Demi Moore φοράει τα εσώρουχα της Rihanna: Τα λόγια είναι φτωχά

Η 57χρονη Demi Moore φοράει τα εσώρουχα της Rihanna: Τα λόγια είναι φτωχά

Η ηθοποιός ήταν αποστομωτική. Την έχεις δει πρόσφατα;

Στο Hollywood τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο. Οι celebrities «χτίζουν» τα ονόματά τους, ο καθένας στον τομέα του, αλλά, όταν κάποιος φτάσει «ψηλά», συνήθως αυτό σημαίνει παγκόσμια αναγνώριση. Οι ηθοποιοί που παίζουν στις διάφορες ταινίες της μικρής και της μεγάλης οθόνης βρίσκονται στη λίστα των σκηνοθετών πριν καν ενημερωθούν, γιατί εκείνοι ξέρουν ότι με τη συμμετοχή τους θα εξασφαλιστεί λίγο περισσότερο το μέγεθος του κέρδους.

Φυσικά, όταν συμβαίνει αυτό, πολλοί θα ζητήσουν τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Ακόμα και άνθρωποι όχι άμεσα συνδεδεμένοι με τον τομέα του. Όπως ακριβώς συνέβη με την Demi Moore που ξαφνικά εμφανίστηκε να φοράει τα εσώρουχα της Rihanna.

Πριν προλάβεις να προβληματιστείς σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη και η ηθοποιός βρέθηκε σε αυτήν τη θέση, έχουμε να σου πούμε ότι η απάντηση είναι απλή: Έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο σόου εσωρούχων της τραγουδίστριας και όσοι είδαν το θέαμα σίγουρα θα το συζητάνε για μέρες.

Η σταρ που τώρα διανύει το 57ο έτος της ηλικίας της έκλεψε τις εντυπώσεις στο Savage x Fenty Vol2 που προβλήθηκε την Παρασκευή, φορώντας τα πιο σέξι εσώρουχα που αναδείκνυαν απίστευτα το υπέροχο σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@savagexfenty Vol. 2 is out NOW. #SavageNotSorry #SavagexFentyShow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ