Forbes : Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2020

Forbes : Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί για το 2020

Η Σοφία Βεργκάρα βρίσκεται στην κορυφή!

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς για το 2020 σε όλο τον κόσμο, και η Σοφία Βεργκάρα, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, «Μοντέρνα Οικογένεια» βίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του περιοδικού, τα έσοδα της Βεργκάρα ξεπερνούν τα 43 εκατ. δολάρια συνολικά. Από τη συμμετοχή της στα επεισόδια της σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια» κερδίζει 500.000 δολάρια, ενώ από το σόου «Αμερική έχεις ταλέντο» στο οποίο επίσης συμμετέχει, έχει έσοδα «τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν».

Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι η διάσημη ηθοποιός, που πέρσι βρισκόταν στη δεύτερη θέση της λίστας, φαίνεται να επικρατεί ενάντια άλλων διάσημων σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί, εξαιτίας της πανδημίας που είχε ως αποτέλεσμα το πάγωμα όλων σχεδόν των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών όπως και το κλείσιμο των σινεμά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στη φετινή λίστα να φιγουράρουν κυρίως ονόματα που έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους από την τηλεόραση ή το video on demand, όπως είναι η Έλεν Πομπέο του Grey’s Anatomy και η Ελίζαμπεθ Μος του The Handmaid’s Tale τις οποίες συναντάμε στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα.

Συνολικά, οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο για το 2020 συγκεντρώνουν εισοδήματα 254 εκατομμύρια δολάρια (από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020), ένα ποσό μειωμένο κατά 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Δείτε την κατάταξη συνολικά στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί…

1. Sophia Vergara (43 εκατομμύρια δολάρια)
1. Sophia Vergara (43 εκατομμύρια δολάρια)

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ