Η Πάμελα Άντερσον και πάλι στον Τζούλιαν Ασάνζ

Η Πάμελα Άντερσον και πάλι στον Τζούλιαν Ασάνζ

Την περασμένη Δευτέρα, οι φωτογράφοι, συνέλαβαν με τον φακό τους μια κυρία να καταφθάνει για επίσκεψη στον Τζούλιαν Ασάνζ, την Πάμελα Άντερσον.

Εδώ και 5,5 χρόνια, ο Τζούλιαν Ασάνζ μένει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο, δεν μπορεί να βγει έξω γιατί θα συλληφθεί και θα απελαθεί στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορία για βιασμό. Την περασμένη Δευτέρα, οι φωτογράφοι, που είναι μόνιμα εγκατεστημένοι έξω από την πρεσβεία, συνέλαβαν με τον φακό τους μια κυρία να καταφθάνει για επίσκεψη: την Πάμελα Άντερσον.

Μια μέρα αργότερα, η σταρ του Χόλιγουντ, στο πρόγραμμα της Victoria Derbyshire στο BBC, μίλησε για την επίσκεψη που έκανε στον Ασάνζ.

«Προτιμώ να είμαι φίλη του Τζούλιαν, παρά του οποιουδήποτε άλλου» είπε η Πάμελα. «Πιστεύω ότι είναι τόσο γεμάτος με πληροφορίες, έχει μια απίστευτη ματιά (στα πράγματα) και είναι μια ευφυΐα και προσπαθεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα και νομίζω ότι ο τελικός στόχος είναι να σταματήσουμε αυτούς τους άχρηστους πολέμους» είπε.

Διαβάζουμε στη The Sydney Morning Herald ότι η Πάμελα Άντερσον, αναφερόμενη στην επίσκεψη, αφηγήθηκε ότι «μιλάμε για τα πάντα, πάντα βεβαιώνομαι ότι είναι εντάξει, βεβαιώνομαι ότι ασκείται, και σιγουρεύομαι ότι τρώει καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ