Ραχίμ Στέρλινγκ : «Δεν υπάρχει» η νέα σπιταρόνα του Άγγλου

Ραχίμ Στέρλινγκ : «Δεν υπάρχει» η νέα σπιταρόνα του Άγγλου

Μια εκπληκτική βίλα στη νότια Ισπανία είναι έτοιμος να αγοράσει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, για την οποία θα διαθέσει κάτι περισσότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ! 

Δεν του λείπουν τα λεφτά. 230 χιλιάρικα βάζει στο λογαριασμό του κάθε εβδομάδα, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους. Πρόπερσι έδωσε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες για να πάρει ένα σπίτι στα περίχωρα του Λονδίνου στην αγαπημένη του μαμά, ενώ ο ίδιος, η σύντροφός του και ο ενός έτους γιος του, μένουν σε ένα αρχοντικό στο Τσεσάιρ.

Η Αγγλία όμως είναι αρκετά μουντή, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να ψάχνει εδώ και καιρό ένα εξοχικό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μετά από πολύ προσπάθεια, αρκετά ραντεβού και πολλές επισκέψεις, φαίνεται πως το βρήκε. Και είναι εντυπωσιακό.

Βρίσκεται στην… πλούσια ζώνη της Μαρβέγια (πόλη της Ανδαλουσίας στη νότια Ισπανία, βρίσκεται στην Ακτή του Ήλιου στους πρόποδες της Σιέρρα Μπλάνκα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς), είναι νεότευκτο, μόλις 100 μέτρα από την παραλία, κοστίζει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ και διαθέτει μεταξύ άλλων έξι υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και φυσικά πισίνα.

Ο Στέρλινγκ το έχει επισκεφθεί ήδη δύο φορές και σύμφωνα με αγγλικά Μέσα το έχει ερωτευτεί, με τους ντόπιους να καυχιούνται για την αγάπη που έχει δείξει ο Άγγλος άσος όχι μόνο για το εν λόγω σπίτι, αλλά γενικότερα για την περιοχή.

Το σπίτι που θέλει να αγοράσει ο Στέρλινγκ 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ