Νέο ροζ σκάνδαλο με «κουνελάκια» για τον Τραμπ (pics)

Νέο ροζ σκάνδαλο με «κουνελάκια» για τον Τραμπ (pics)

Η Κάρι Στίβενς – μοντέλο, ηθοποιός και Playmate του Playboy τον Ιούνιο του 1997 – είπε ότι ο Τραμπ είχε κοιμηθεί με τη φίλη της, Κάρεν Μακ Ντούγκαλ, στον Πύργο Trump στο Μανχάταν και μάλιστα στο συζυγικό του κρεβάτι.

Πληθαίνουν οι γυναίκες οι οποίες μοιράζονται άβολες ή γενικότερα πρωτάκουστες εμπειρίες που είχαν με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν αυτός γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δεν είναι λίγες άλλωστε εκείνες που ανά διαστήματα μιλούν για εξωσυζυγικές σχέσεις και μυστικά φλερτ με τον αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος από την πλευρά του φυσικά αρνείται τα πάντα.

Τελευταία η οποία μίλησε για το καυτό βράδυ που πέρασε με τον Τραμπ είναι ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy, η οποία αποκάλυψε πως μία φίλη της και συνάδελφό της κοιμήθηκε πριν 14 χρόνια με τον Τραμπ, ενώ μάλιστα αυτός ήταν παντρεμένος με την Μελάνια.

Ειδικότερα μιλώντας στη DailyMail η Κάρι Στίβενς – μοντέλο, ηθοποιός και Playmate του Playboy τον Ιούνιο του 1997 – είπε ότι ο Τραμπ είχε κάνει σεξ με τη φίλη της, Κάρεν Μακ Ντούγκαλ, στον Πύργο Trump στο Μανχάταν και μάλιστα στο συζυγικό του κρεβάτι.

Φυσικά η Μελάνια δεν γνώριζε τίποτα, ενώ από την πλευρά του ο Τραμπ δεν δίστασε να δείξει στην ερωμένη του άλμπουμ με φωτογραφίες του ίδιου και τη πλέον Πρώτης Κυρίας επαινώντας την ομορφιά της!

Έδειχνε στην ερωμένη του φωτό της Μελάνιας

«Ρώτησα την Κάρεν, “πώς το ανέχτηκες αυτό; Μήπως σε πληρώνει;” Κι εκείνη απάντησε “όχι”, αλλά μου είπε ότι της είχε υποσχεθεί να της αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Κι εγώ απάντησα “κάποιοι θα το θεωρούσαν αυτό μια μορφή πληρωμής” (…)Η Κάρεν έχει πει σε συνεντεύξεις Τύπου ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ήταν έρωτας, αφού την ίδια περίοδο κοιμόταν με τον Μπρους Γουίλις», είπε η Στίβενς.

Η Μακ Ντούγκαλ, συνέχισε, θεωρούσε «φτηνό» τον Τραμπ επειδή της είχε τάξει ακριβά δώρα και κοσμήματα, αλλά ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ουδέποτε τήρησε την υπόσχεσή του.

H Kάρεν ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι έχει ερωτικό δεσμό επί 10 μήνες με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006 και το 2007

H Kάρεν ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι έχει ερωτικό δεσμό επί 10 μήνες με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006 και το 2007

Σύμφωνα με την ίδια η γνωριμία με τον Τραμπ έγινε σε πάρτι στην έπαυλη του Playboy στη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι σόου “Celebrity Aprrentice και η απαγορευμένη σχέση τους κράτησε αρκετούς μήνες.

Ο Τραμπ δεν είδε ξανά την ερωμένη του όταν έμαθε πως βγαίνει με τον Γουίλις

Εν τέλει ο Τραμπ δεν είδε ξανά την ερωμένη του, όταν έμαθε ότι έβγαινε και με τον Μπρους Γουίλις

Η Στίβενς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ παράτησε σύξυλη την ΜακΝτούγκαλ, όταν κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ευρώπη με τον Μπρους Γουίλις. «Η φιλία μας με την Κάρεν έληξε τον Ιανουάριο του 2008. Όλο τον προηγούμενο χρόνο δεν ανέφερε τίποτε για χωρισμό της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Βλεπόντουσαν συνέχεια εκείνο το διάστημα», λέει, αποκαλύπτοντας ότι η Μακντούγκαλ την ίδια περίοδο διατηρούσε επί έξι μήνες σχέση και με τον σταρ του Χόλιγουντ, μέχρι που και εκείνος την παράτησε. «Σταμάτησε να της μιλά κι ήταν συντετριμμένη. Δεν είχαν μαλώσει και θεωρούσε ότι δεν υπήρχε λόγος να την αφήσει σύξυλη. Ξέρω όμως ότι ο Μπρους είχε σοβαρές προθέσεις για την Κάρεν, σκόπευε να τη σπιτώσει και ξαφνικά της έστειλε πίσω με βοηθό του τα πράγματά της και σταμάτησε να της μιλάει», λέει η Στίβενς.

Η ίδια κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί και με τον Τραμπ. «Εγώ ήμουν που της είπα: “μόλις επέστρεψες από την Ιταλία, τα νέα είναι σ’ όλες τις εφημερίδες”. Ο Μπρους την είχε πάρει μαζί του σε κρουαζιέρα με γιοτ στην Ιταλία. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Ντόναλντ δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι έμαθε τι συνέβαινε και την παράτησε. Ο εγωισμός του επικράτησε. Τα μάτια της Κάρεν γέμισαν δάκρυα, όταν της είπα τη γνώμη μου. Κατάλαβε ότι και οι δύο άντρες δεν ήθελαν πια να είναι μαζί της. Ο Μπρους ουδέποτε της εξήγησε τι συνέβη, αλλά εγώ πιστεύω ότι ανακάλυψε τη σχέση της με τον Ντόναλντ και έτσι έβαλε τέλος στο δεσμό τους κι εκείνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ