Φαίη Σκορδά : Eβαλε τα κλάματα on air – Τι συνέβη

Φαίη Σκορδά : Eβαλε τα κλάματα on air – Τι συνέβη

Πάγωσε η Φαίη Σκορδά και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα...

Έντονη ήταν η συγκίνηση για την Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της με την γνωστή παρουσιάστρια να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα on air.

Ο ηθοποιός ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό, μίλησε για τις «8 Λέξεις» και για τη συμπρωταγωνίστριά του, Άννα Μπεζάν, η οποία μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αιφνιδίασε, ωστόσο, την παρουσιάστρια όταν της είπε πως είχε επισκεφτεί στο παρελθόν την Άννα Μπεζάν στο ορφανοτροφείο και της είχε κάνει δώρο τα πρώτα της αθλητικά παπούτσια.

«Φέτος είμαι στις “8 Λέξεις” και υποδύομαι έναν δημοσιογράφο. Μέσα σε αυτόν τον ρόλο υπάρχει ένα ς πολύ δυνατός έρωτας με ένα κορίτσι που θα βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση. Την Άννα Μπεζάν. Η Άννα Μπεζάν είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Μου έστειλε χθες ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Μου είπε είχατε προσωπική επαφή πριν πολλά χρόνια. Μου είπε πως στο ορφανοτροφείο που ήταν, της είχες πάει τα πρώτα της αθλητικά παπούτσια. Μιλάει για σένα και βάζει τα κλάματα» είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, που άκουγε απορημένη αρχικά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, όταν κατάλαβε για ποια κοπέλα πρόκειται, λύγισε.

«Κατάλαβα, δεν το πιστεύω. Μεγάλωσε αυτό το κορίτσι; Νόμιζα πως έκανες πλάκα. Δεν έπρεπε να μου το πεις αυτό τώρα» είπε βουρκωμένη η Φαίη Σκορδά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ